sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Популярността на кабела Lockout е преобладаваща

Популярността на кабела Lockout е преобладаваща

Oct 25, 2017

Популярността на Cable Lockout е преобладаваща
С развитието на науката и технологиите жизнените стандарти на хората също се повишават, трябва да се откажем от традиционния кабелен блок, да изберем по-висококачествена кабелна блокировка, по-сигурно и по-удобно кабелно блокиране, индустрията на Baode lock от търсенето на пазара, Възможностите на Cable Lockout са огромни.
Развитието на кабелните блокировки все още е много впечатляващо, но все пак продължава да отговаря на по-голямото потребителско търсене на иновации, купуваме Cable Lockout, когато трябва да изберем официални маркови продукти, така че качеството да е по-добро, безопасността е сравнително висока, описанието може да помогне на всички.
Стандартите за живот на хората продължават да се подобряват, комфортът на домашната среда и проблемите със сигурността също ще се покачат на ново ниво, а интелигентната домоуправителска индустрия ще бъде интелигентна като символ на семената от последните няколко години, до сегашното състояние на счупени бамбук, Развитието е очевидно. Разбираемо е, че в Европа и Съединените щати и в други страни процентът на проникване на Cable Lockout от 50%, докато в Южна Корея или дори достигна 90% в Китай, сегашният процент на проникване е само 2%. В интелигентния дом се очаква да популяризира общата тенденция на живот, което показва, че пазарът на кабелни блокировки съдържа големи бизнес възможности. И огромните възможности за бизнес не са всички от марката, според проучването показва, че младото познаване на марката е относително силно, защото продуктът на персонализирания дизайн, както и интелигентният опит, както и качеството на материалите имат много голямо търсене. За предприятията за блокиране на кабелите технологиите и иновациите ще бъдат изправени пред огромни предизвикателства.
Предприятията искат да постигнат бързо развитие на интелигентната индустрия за дома, трябва да подобрим информираността за корпоративната марка. Кабелът за заключване с кабел е основното съдържание на продукта, значението на марката е, че другите средства за маркетинг са по-малко, на пазара на развитите страни, признаването на марката е заменило идентификацията на продукта, е единственият фактор при избора на пазара. Кабел Lockout марка веднъж в човешкия мозък в памет, марката ще съществува и под формата на материал в мозъка, като по този начин се формира известност марка. Знание за марката Ние сме цялостното впечатление на продукт, представляващ марката.
Съществуват експерти, свързани с индустрията, които очакват през следващите няколко години да оцелеят на пазара. На един все по-конкурентен пазар, който знае как да посрещне интелигентните нужди на клиента, той наистина може да се възползва от пазара.
Според калъф заключване материал заключване орган, за да се прецени: Това включва много експертиза и технологията на различни производители, континенталната продукция обикновено е желязо, стомана, неръждаема стомана, цинкова сплав, поради процеса, цената е ограничена, Cable Lockout твърдостта на лентата не е достатъчна Лесно може да бъде голяма клещи, хидравлична скоба.
Кабелен блокировка според заключващия цилиндър, за да се прецени: повечето хора купуват ключалки само погледнете формата, се чувствайте страхотно, трябва да сте добри. Докато внимавате да видите, без значение от това, което купувате на битова ключалка, цилиндърът обикновено е меден, медният елемент е мек, с електрическа бормашина, концентрирана сярна киселина, лесно можете да повредите медния цилиндър. Понастоящем, по-често използваните за европейските заключващи цилиндри, в допълнение, има американски конец цилиндър, пожароизвестителен цилиндър за заключване, последните две високи сигурност.
Според клавиша за заключване на кабела, за да се определи: Кабел Lockout ключът към много кръст, кръгли уста, полумесец, всички видове фигури и парчета, много от ключовия материал за мед жива алуминиева сплав, че е лесно да се копират , текущите по-добри Материали са стомана, както и нови електронни ключове, висока сигурност.