sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Управлението на безопасността катинари и безопасност Тагове

Управлението на безопасността катинари и безопасност Тагове

Jul 13, 2018


При приемането на процедурата на блокировка/заключващи и обезопасителни, вие трябва да знаете нещо за управлението на безопасността катинари и безопасност тагове.

Лични катинари и ключове се съхраняват от лица, а имената на потребителите трябва да бъдат обозначени. Лични блокировка не се да бъдат привлечени един от друг.

Колективни блокировка посочва името на оборудване, номер, дата и причини или системата на локаут в списъка с блокировка при заключване в полето Група блокировка и катинар и ключ има уникален съответния номер. Колективни локаут се съхраняват на централизирано място за лесен достъп.

Проектиране на безопасност предупреждение етикети трябва да имат отличителен разлика от други етикети. Безопасност предупреждение етикети трябва да включва стандартен език като "Опасност","не работя", "неразрешено отстраняване не е разрешено" и т. н. Той също трябва да посочва името на работника, контактна информация, блокировка дата, изолация точка и причина за заключване. Какво трябва да се обърне внимание е на безопасност предупреждение етикети не могат да се променят. Той може да се използва само веднъж и да отговорят на изискването за блокировка среда и срок.

Безопасност предупреждение етикети трябва да бъдат унищожени в един концентриран начин, след като тя е била използвана за да се избегне злоупотреба. Тя не се използват за други цели освен да покаже на блокировка изолация точки контролиране на опасни енергия и материали.

IMG_1197.jpg