sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Разликата между защитния катинар и обикновения граждански катинар

Разликата между защитния катинар и обикновения граждански катинар

Jul 24, 2017Разликата между защитния катинар и обикновения граждански катинар

Безопасният катинар е един от предпазните брави, предпазният катинар обикновено се разделя на катинар, електрическа ключалка, електрически ключалки, ключалка, ключалки на ключалката и заключващото въже и т.н., обикновено се използват предпазни катинари, Катинарът може да се използва сам, а другият предпазен катинар не са, така че приложението Safety Padlock е много широко, търсенето на пазара е много голямо.

Защитен катинар с функция за управление, катинар може да съвпада с няколко клавиша, ключовете, дължащи се на различните функции и авторитет, разделени на няколко, често тези клавиши на система за управление на клавиатурата за безопасност: не може да се отвори серията ключове: Катинарът е единственият ключ за всеки, между заключването и заключването не могат да се отварят; Отваряне на серията ключове: всички предпазни катинари и защитни катинари могат да бъдат отворени в групата. Всеки един или няколко бутона може да отвори всички катинари в групата. Можете да посочите няколко групи, които не могат да бъдат отворени между групите. Различни отворени главни серии ключове: уточнете, че групата вътре в защитния катинар доминира единствения ключ за всеки, предпазният катинар с предпазен катинар не може да се отвори, но има мастър ключ за отваряне на катинара в рамките на цялата сигурност; Могат да бъдат персонализирани няколко групи, главният ключ не може да бъде отворен между групите, но може да се зададе по-висок основен основен ключ за отваряне на всички групи катинари; В една и съща серия от ключови серии: след ключовата серия от групата, ако трябва да посочите надзорник на високо ниво, за да отворите всички групи, можете да добавите ключа към ключа.

Мнозина не са в контакт с клиентите на заключващи устройства, за които питате, предпазният катинар и обикновената катинарка имат точно това разграничение, използвайте това, което трябва да обърнем внимание по време на процеса, тук ви представяме предпазния катинар и основната цивилна разлика от катинар:

1. Защитният катинар е подобен на обикновения граждански катинар, но има много разлики между защитния катинар и обикновения граждански катинар.

2. Обезопасеният катинар обикновено е пластмаса на ABS, докато гражданският катинар обикновено е метален;

3. Основната цел на защитния катинар е да предупреждава против кражбата и основната цел на обикновения граждански катинар е да се предотврати кражбата.

4. Заключващият лъч с предпазен катинар не може да бъде автоматично отварян и има ключова функция, докато обикновеният граждански катинар е обратното;

5. Обичайният граждански катинар обикновено е заключване с ключ, а защитният катинар може да бъде съчетан с множество ключове, които могат да бъдат разделени на управляеми брави и общи брави.

6. Обезопасените катинари често са изложени на киселинни и алкални среди и изискват специална обработка, докато обикновените граждански катинари обикновено не се използват.

Според професионалните институции, според проучване при всички трудови злополуки, нямат право на използване на 10% от злополуката в предпазния катинар са заключени, с 250000 случая годишно средно и заключване за безопасност отключена за промишлени аварии , злополуки в една година средно повече от 200 души са били убити, повече от 60000 души са ранени, броят на дните всяка година поради причината за произшествието причини производството на 24 дни. Поради това OSHA в САЩ публикува на 1 септември 1989 г. регламент за контрол на опасната енергия (вписване). Регулаторните изисквания в индустриалната производствена среда, цялото захранване, трябва да бъдат "заключени" Out / Tag Out) може да бъде само за поддръжка и ремонт на оборудване, в противен случай може да настъпи пневматична машинна авария или да се освободи опасна енергия и да причини вреда.

Защитен катинар основната роля е да се заключи устройство или източник на електрозахранване, да се накара домашният персонал да поддържа оборудване или източник на енергия, да може ефективно да контролира освобождаването на енергия, да предотврати появата на произшествия, за да се гарантира безопасността на работниците.