sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Концепцията за маркер за заключване стана все по-популярна

Концепцията за маркер за заключване стана все по-популярна

Sep 05, 2017

Концепцията за Lockout Tag става все по-популярна
Концепцията за блокиране на етикети е постепенно популярна, тъй като една от най-горещите категории, Lockout Tag постепенно стават много потребители blitz на обекта. Много интернет компании, производители на недвижими имоти също имат за цел да блокират този пазар. Въпреки това, поради липсата на стандарти, китайската интелигентна индустрия за заключване на врати там е затрупана, обратно дизайн, цената е висока, стоките не версия и други въпроси. С цел по-нататъшно регулиране на развитието на линията, Министерството на обществената сигурност и полицията в центъра за изпитване на електронни продукти и Китайският хардуер индустрия технология иновации стратегически алианс наскоро стартира "електронна анти-кражба заключване нов стандарт" ревизия. Понастоящем "нов стандарт за електронно заключване против кражба" е завършил първия проект и е на етапа на одита.
Индустрията вярва, че стандартът ще активира още китайския пазар на маркери за заключване. Въпреки че перспективите за индустрията, но тъй като производителите все още трябва да изчистят продуктите на Lockout Tag в домовете на обикновените хора, те трябва да разгледат, че двата елемента са безопасни и удобни.
Стандартни подобрения в индустрията
Въпреки че Lockout Tag това нововъзникващо развитие на продуктите в разгара си, но и от търсещите производители и потребители, но пазарът на Tag Lockout все още не е стандартизиран, стандартизиран, има неща като затрупване, дизайн назад, цената е висока, не версия и други въпроси И И потребителите за интелигентни врати заключва това ново нещо има много грешки, като например просто, че биометрични пръстови отпечатъци заключване, ирис, разпознаване на лица и други Lockout Tag повече против кражба; че Lockout Tag функцията е по-голям фактор за безопасност. Хората са склонни да се съсредоточат върху "умни", като същевременно пренебрегват своята сигурност като домашен продукт и дори понякога производителите не обръщат внимание. Това когнитивно недоразумение, но също така подтикна някои фирми да се възползват от възможността да извършат фалшива пропаганда, да преувеличат функцията на окото и след това да повишат цената, да нарушат обичайната поръчка за потребление, но също така да хвърлят сянка на пазара на Tag Lockout. За по-нататъшно стандартизиране на развитието на електронната индустрия за блокиране на крадците, за засилване на китайските електронни продукти за защита срещу кражба, цялостното качество и ниво на класификация, Министерството на обществената сигурност и полицията с център за тестване на електронни продукти и China Hardware Technology Technology Innovation Алиансът съвместно стартира работата по "ремонт на електронни устройства против кражба". Понастоящем "нов стандарт за електронно заключване против кражба" е завършил първия проект и е на етапа на одита.
Не само хаосът на маркера "Lockout Tag", продуктите, свързани с Tag Lockout, рисковете за информационната сигурност не могат да бъдат игнорирани. В ерата на големи данни потребителската лична информация за идентичност и потребителските навици са успели да съхраняват, могат да се справят, да копаят и могат да интегрират използването на различни данни, което дава възможност на някои високотехнологични престъпници да се възползват от възможността да се даде на хората Живот не може да се подценяват рисковете за сигурността.
В момента има рискове за сигурността на Lockout Tag, пазарният хаос е основната причина за индустриалния стандарт, който не е обединен. Стандартното усъвършенстване и усъвършенстване неизбежно ще накара пазара на маркерите за заключване да оживи нова жизненост, за да популяризира пазара на маркерите за блокиране на етикети, за да продължи стандартизацията, която за цялата индустрия и потребителите е голяма положителна.

Интелигентни ≠ надеждни, безопасни и удобни са обществените потребности
Етикетът за блокиране като част от нововъзникващите интернет продукти не трябва да е независим от маркера за блокиране, но трябва да бъде допълващ и с разработването на маркер за заключване. Понастоящем китайският локомотив за заключване все още е в обучението по модела, платформата за конструиране и натрупването на потребителите в началния етап, продуктите на Lockout Tag как да се възползват от "болезнената точка" на потребителя, производителите са най-достоверните за обсъждане.
За потребителите изборът на продукт "Lockout Tag" е марка на доверие към продуктите, след като изборът на продукти за домашни потребители е фалшив и лош, не само уязвим за доверието на потребителите, а още по-важно, целият корпоративен имидж и цялата индустрия имат отрицателно въздействие ,