sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Стъпки за регистрация на предпазен капак

Стъпки за регистрация на предпазен капак

Jul 12, 2017

Стандартни стъпки за въвеждане на предпазен капак
Стъпка 1: Подгответе работата си
Готови сте да изключите енергията. Общите типове енергия са (електричество, механична енергия, въздушна енергия и т.н.) и неговата потенциална опасност. Поставете защитното изолиращо устройство (предпазен катинар) и се подгответе да изключите енергията
Стъпка 2: Уведомете задачата
Информирайте оператора и управителя на работата, които могат да бъдат засегнати от изолацията на защитната машина.
Стъпка 3: Затворете задачата
Затворете устройството или машината
Стъпка 4: Защитете работата с катинар
Използвайте подходящия защитен катинар, за да заключите цялата енергия, за да изключите устройството или машината. Когато обезопасите катинарите, уверете се, че никой не може да отвори превключвателя или клапана. И след това поставете предупредителен етикет върху предпазната ключалка, за да предотвратите случайна работа.
Стъпка 5: Проверете работата
Изпробвайте всички контроли и вериги на машината, за да сте сигурни, че енергията е напълно изолирана.
Стъпка 6: Работа по поддръжката
Според използването на различни машини, за поддръжка, като например някои трябва да се поддържа един месец, някои по-дълго ... ...
Стъпка 7: Връщане към нормална работа
Когато приключи цялата работа и се освободи заключващият катинар / регистрацията, уверете се, че всички инструменти и катинарните защитни катинари са отстранени. Не забравяйте да информирате всички работници, преди да възстановите енергията.
Според проучването на американската професионална агенция, при 10% от трудовите злополуки, при 10% от злополуката при липса на правилно използване на предпазния катинар за катинарите за сигурност, свързани със средно 250 000 годишно с катинар за сигурност, Злополуки, средно повече от 200 души са били убити всяка година, повече от 60 000 души са били ранени, годишната причина за произшествието, причинени от броя на дните в продължение на 24 дни. Поради това, OSHA на Съединените щати от 1 септември 1989 г., издадени за опасните изисквания за контрол на енергията (касети за сигурност). Това изискване изисква всички източници на енергия да се намират в индустриалната производствена среда и за поддръжка и ремонт на оборудването се изисква "заключване / маркиране". Ако не направите това, това може да доведе до случайна пневматична или опасна енергия.
Основната роля на защитния катинар е блокирането на оборудването или енергийния източник, така че операторите в поддръжката на оборудването или енергийния източник да могат ефективно да контролират освобождаването на енергия, да предотвратят инциденти, за да се защити безопасността на работниците.
Предпазни мерки за поддръжка на предпазния катинар
Защитни катинари, които често използваме, затова трябва да обърнем внимание на обичайното чисто, казах, че чистият не е само защитният катинар, който е изтрит същата с новата, трудно е да се завърши, но той не е най-важното Най-важното почистване Площта е цилиндър, трябва да гарантираме, че цилиндърът няма да влезе в нищо, в противен случай ще бъде трудно да се отвори защитният катинар, така че не само не може да се постигне ролята на нашия защитен катинар, но и да ни дадете да увеличим A Много проблеми.
Предпазен катинар за техническо обслужване
Хората не могат да си позволят разрушаването на времето, възрастта винаги ще покаже много неща, които показват нашата възраст, като бръчките ще стават все по-очевидни, а нашият катинар за сигурност също ще бъде засегнат от времето, въпреки че няма да се появят бръчки , Но с течение на времето цилиндърът ще се появи в окислителния слой, така че трябва да отложим тази ситуация, трябва редовно да се инжектира в смазките на цилиндър, графитен прах или прахообразен прах и т.н.