Основните характеристики на продукта

Безопасност катинарразличен от домакинството автоматично заключване на вратите и триъгълни автоматично заключване на вратите на влака, не е ключ отвори ключалка или триъгълник ключ отвори всички на вратата на влака. Но единица с помощта на ключ към having посвещавам и съответните заключване сърцевина, може да блокира всяко преминаване на единица за управление, и други единици не може да отключи след заключване.

Общите заключване е ключ за да отворите ключалка, заключване не може буквално преобразуване, ако използват този вид на ключа за заключване на заключване, е лесно да ръжда, 2 е трудно да се управлява. Има десетки или стотици устройства в екип, да управлявате десетки, стотици брави, стотици, хиляди на ключовете за управление, това е много сложно да се използва.

Инсталирани в ключа на безопасност катинар заключване ядро, може да се използва взаимозаменяемо (ключ към в отговор на операция), а именно: е ключ за заключване и неговите съответстваща щаб специализирани управление. И заключване на тялото (не заключване) с ключа е често, като не се използва ключът към отчетност от таксата за единица, може да отговаря на такса на заключване винт във всеки набор от заключване, всяко ключа за заключване; Когато ключа, също така не е нужно да премахнете заключване тялото, присъства на заключване само обрат на нашите единица, единица, която получава заключени му такса на заключване.


z1