sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
НОВ ПРИСТИГАНЕ - КУТИЯ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ПРЕНОСИМИ ГРУПА

НОВ ПРИСТИГАНЕ - КУТИЯ ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ПРЕНОСИМИ ГРУПА

Jul 03, 2018

Скъпи приятели,


Нека моя шепота една малка тайна за вас. Lockey наскоро стартира нов блокировка продукт – преносим група заключване кутия LK05 and LK06. С два размера за да изберете Lockey ви даде кутията с множество функции. Две отделения, комбиниране на полето за заключване, LK05 и LK06 могат да считат като блокировка кутия за съхранение и група блокировка кутия.

Сега нека ви кажа някои подробни описания за него.


Име на продукта: Кутия за заключване на преносими група

Въведение

1.    Комбиниран блокировка съхранение и група блокировка кутия е удобна кутия, който предлага заключващ складова отделение и отделението за блокировка група.

2.    Изработен от тежкотоварни стомана, прахово покритие за допълнително ръжда резистентност; Група блокировка отделение има ясни PC прозорец със слот за ключалка.

3.    Използва едно заключване на всяка енергия контрола точка и поставете ключовете в полето блокировка; всеки работник след това поставя собствените си заключване на полето, за да се предотврати достъпа.

4.    Всеки служител запазва изключителната контрол, чрез поставяне на собствените си заключване на полето за блокировка, съдържаща ключове за брави работа.

5.    Като всеки един работник заключване остава в полето на блокировка, ключове за брави работа, съдържащи се вътре не е достъпна.


Част номер

Описание

LK05

31.8cm(L)x19cm(W)x15.2cm(T)

LK06

38.1cm(L)x26.7cm(W)x22.9cm(T)

LK06.jpg


Shush това е тайна между нас.


Твой приятел

Lockey