sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Поддържане на защитни брави

Поддържане на защитни брави

Jun 26, 2018


Безопасните брави се използват при заключване на работилници и офиси и маркиране, което принадлежи на ключалки. Това е да се уверите, че енергията е изключена и оборудването е в безопасно състояние. Блокирането може ефективно да предотврати неволната работа на оборудването. Друга цел е да се играе предупредителна функция, която е различна от общите ключалки с функция против кражба.


1. Избор на предпазни брави

Концепцията за брави за сигурност не е влязла на вътрешния пазар от дълго време, така че пазарът на предпазните ключалки все още е неравномерен, с доброто и лошото смесване. Много служители за закупуване на предприятия ще изберат високопоставен и дълготраен маркетингов или марков агент, докато избират някои несигурни ключалки за сигурност. Поради силната си икономическа мощ и стабилна мрежова система, която гарантира тяхното обслужване и следпродажбено обслужване, купувачите могат да избегнат спорове, причинени от продукта проблеми с качеството.

1). Повърхностна обработка

Преди доставката предпазните брави преминават през галванично покритие, спрей и оцветяване, което благоприятно за самата брава да образува слой защитен филм върху повърхността на ключалката, което може да предотврати антикорозията и окисляването.

2). Претегли и почувствайте ключалките

По-ниските ключалки обикновено се правят от кухи и лошокачествени материали.Така, когато претегляте ключалките, той се чувства като светлина, а усещането за ръката също е лошо.

3). Стандарти за безопасност

В страната и в чужбина съществуват много строги стандарти за хардуерните брави. Някои малки производители няма да спазват стандартите, за да спестят разходи, докато големите марки обикновено отговарят на стандартите.

 

2. Поддръжка на предпазните брави

1). Ключалката не може да бъде изложена на дълбока дъждовна вода, тъй като дъждовната вода обикновено съдържа азотна киселина и нитрат, което ще корозира ключалката.

2). Винаги дръжте цилиндъра на чистачката чист. Не позволявайте странна материя да влезе в бутилката с ключ, което може да направи отварянето трудно или дори невъзможно.

3). Редовно впръсква смазващо масло, графитен прах или прахообразен молив в заключващите цилиндри, за да помогне на окислителния слой, оставен от прекомерното му използване.

4). Обърнете внимание на топлинното разширение и студеното свиване, причинени от времето (мокро извор и суха зима), за да се осигури правилна координация между тялото на ключалката и ключа.