Етикет за блокиране с повишаване на осведомеността за сигурността на хората

Етикет за блокиране С повишаване на осведомеността за осведомеността за сигурността на хората

С нарастващата осведоменост за осведомеността за сигурността на хората, ключовият етикет за блокиране определено не е достатъчен, за да отговори на нуждите на хората. В търговския аспект във всеки голям офис са използвани места, които да се прекарват навън и от офиса, а в допълнение към финансовото осигуряване на компанията, някои финансови институции или имат по-високи изисквания за стандартите за сигурност. просто отключване, развитие сега "овластяване". Обикновените хора в същото време също така за безопасна, удобна домашна среда ще имат по-висока преследваемост, пазарният дял на ключалката има голямо покачване в цивилното пространство, ще получи бързо развитие.

Многобройните технологии повишават сигурността

Така нареченият сегмент за блокиране на маркери, Lockout Tag е електронната технология, дизайнът на интегрални схеми, голям брой електронни компоненти, съчетани с разнообразни иновативни технологии за разпознаване (включително компютърна мрежова технология, вградена софтуерна карта, механичен дизайн на заключващото тяло) и други интегрирани продукти. Различни от традиционните механични брави, това е по-интелигентно заключване при идентифицирането, сигурността и управлението на потребителите.

Понастоящем Lockout Tag най-често срещаният етикет с етикети за заключване в Китай включва заключване, заключване, етикет за блокиране и т.н. Клавиатурата с електронна кодова ключалка е най-широко използваната за заключване на етикети, която се използва широко в банковата индустрия. Клавиатурата за заключване на пароли от паролата Настройките или входните аспекти са в постоянна иновация, разработи "зададен произволен код", технология и автоматична парола за промяна "два начина за настройка, в същото време има" клавиатура изкл. "и" вход за множество пароли "Етикет за блокиране По отношение на съобразяването с непрекъснато нарастващите изисквания за сигурност този етикет за заключване е не само в основния поток на пазара, но и като спомагателен вход към други видове електронни брави за сигурност ,

Друга електронна защитна ключалка, която използва ключа като "най-активен продукт с блокиран етикет" в текущата офис зона. Този вид електронно заключване може да бъде разделен на контакт CARDS и безконтактни CARDS. Най-голямото предимство на Lockout Tag е да се съхранява голямо количество информация, в лицето на компанията, нуждите на предприятието за управление на персонала, Card Lock Tag може също да въведете лична информация, наистина постига ефекта на удостоверяване, в същото време за различни персонал, упълномощен да установява повече, улеснява управлението на предприятието. За разлика от традиционния ключ, картата се губи, системата може да отмени разрешението само, удобно и без притеснения.

Електронната табелка за блокиране на крадци е търговски и граждански аспект от обичайните заключващи се разделители, като най-голямата му характеристика е функцията на автоматична аларма, има изчерпателни предимства и характеристики на блокировката срещу кражба и алармата. След като някой се опита да влезе в системата, системата автоматично ще извика алармата и ще включи автоматичното заключване. Продуктите от по-висок клас също имат автоматични аларми за набиране.

Биометричните брави за сигурност са електронни брави, които използват като ключове биометричните характеристики на хората (като ръце, очи, звуци и др.). Технологията, която изглежда няма пресечна точка с ежедневието, сега се използва широко във финансовата индустрия и се смята, че Lockout Tag е обещаващ на гражданския пазар. Етикетът за блокиране също комбинира други електронни съобщения като парола, когато изискването е изключително високо. Ако отворите вратата с четири вида функции, като пръстов отпечатък, парола, сензорна карта и електронен ключ, можете ефективно да гарантирате безопасността и да сведете до минимум риска от кражба на технологиите.