sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Етикет за заключване Общите проблеми на безопасността при етикетиране

Етикет за заключване Общите проблеми на безопасността при етикетиране

Jun 19, 2017

Блокиране Маркирайте общите проблеми, свързани с безопасността при печатането на етикети
НЕ. 1 лоши оперативни навици на рисковете за сигурността
За всички убийци на сигурността силата на този убиец е най-мощната, а скриването му е най-голямото, най-трудното за преодоляване на индекса. Запазеният етикет на етикета за залепване на етикети
В интервюто, че повече от 90% от операторите се дължат на операционния процес, не отговаря на изискванията на операцията, довела до настъпването на аварията. Тук ще изброим и някои от лошите навици на меча, за да чуем тревогата за всички.
1. Заредена версия (заредено одеяло)
Обичайна работа: общият брой въртящи се преси, операторът използвал две или повече групи едновременно с висящи версии, за да спести време и да подобри ефективността на работата. Същевременно офсетовата преса с листово захранване също има това явление. За да се ускори напредъкът и временно инсталираната версия, капитанът също така помага, т.е. едно лице натиска, един превключвател.
Рискове за сигурността, инсталирана версия (натоварено одеало), ако две или повече хора в същото време, малко внимание, ръчно приплъзване или неочаквана повреда на машината, е лесно да се включат пръстите, което води до телесни повреди.
Предпазни мерки: (1) монтажът на работата от човек може да бъде, внимателно притискане на печат плитка плъзгане и подложка, за да се гарантира, че оформлението не е надраскан и подплатени плоски, (2) инсталиран в случай на грешки или " ", Ръка за незабавно освобождаване, не държи табела и задръжте. Тъй като това е обикновена кола, няма да причини много загуби, ако се задържите, това ще доведе до други аварии. (3) различни модели на различни обстоятелства. Ако наистина трябва да предадете ролка, можете да я избършете в оформлението на някакъв талк на прах, за да предотвратите злополуки.
2. Мастило с лопата
Обичайна операция, поради нуждите на мастилото, операторът използва ръчна лопата за мастило върху ролката, движеща се назад и напред, мастилото, мастилото или лопатката за мастило с мастило върху излишното мастило.
Опасностите от безопасността, като например високоскоростната работа на оборудването, такива операции са опасни операции при многобройни аварии, след като офсетовният ъгъл на лопатките с мастило или работата на лопатата за мастило срещнат неравности на нишката на ролковата повърхност, лопатата за мастило ще бъде включена в Основен низ Инфрачервен валяк и ролка между злополуката, вариращи от лоша печатна пластина или каучукова валяка, докато червеното гумено одеяло или валяк, дори в лопатката в момента, поради бързане и да причини персонален инцидент.
Превантивни мерки: (1) първа стъпка към твърда, концентрация на енергия, лопатка за сцепление с мастило, избягвайте да се оглеждате наоколо. (2) установи, че количеството мастило не е достатъчно мастило и трябва ръчно да се прибави мастило, ръцете на лопатата за мастило трябва да бъдат стиснати и малката ролка на мастилото да се повдигне, докато ролката спре и след това се оперира. (3) мастило за лопата, лопатката за мастило като главна ивица на мастилото като основа, хомеопатичната опираща се върху гумения валяк не може да бъде плаваща, лопатката за мастило и ъгълът на контакт на ролката не могат да бъдат по-малки от 45 °.
3. В допълнение към мръсното
Обичайна операция: независимо дали става дума за кръгла машина или листова офсетова преса, често се появяват в мастилото или гумения валяк, хартията се отделя от лепкавия материал в плочата на феномена. Повлиява качеството на продуктите. По това време операторът често работи в машината с пръсти, за да премахне мръсотията.
Рискове за сигурността: Тази операция е опасна операция на нарушението, при отпечатването на произтичащите от това произшествия повече. Операторите в случай на високоскоростна работа на машината, за да намерят квази-мръсно местоположение и да изтрият, наличното време е доста кратко и размерът на силата не може да бъде изтрит, само ранната ръка, със силна способност да Залепете върху графиката на табелата (или мастилената ролка) Отстранете замърсените точки. Лека грешка, пръстта е вероятно да влезе в печатащата чиния празна. Ако се движи плаващо, без да се разчита, вероятно е да се появи ръка в барабана, което да доведе до катастрофа.
Предпазни мерки: (1) Ежеседмично да се извършват редовни проверки на всички устройства за безопасност и главните механизми на спирачките на машината. За да сте сигурни, че машината е чувствителна, надеждна и е намерила проблема във времето, за да се поправи.
(2) операцията трябва да обърне внимание, да не се празнува работа, да се избърсва мръсна точка, дланта на ръката ви трябва да е срещу цилиндъра на плочата и гумения валяк между дръжката на вала или срещу защитната капачка за защита на водния валяк, Вниманието към дланта Спомнете силата е по-голяма от силата на пръстите, избършете мръсната точка. (3) Ако мръсната точка прекалено много въздействие печат, трябва да спрете проверка, навременна замяна на каучук валяк или хартия, мастило, фундаментално решаване на проблема.
В ежедневното производство трябва да установим безопасността на първата мисъл, да развиваме добри оперативни навици или в случай на авария, качество на продукта и икономически ползи и така ще бъдем без въпрос. Ето защо лошите оперативни навици са най-големите убийци на рисковете за сигурността.