sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Съвети за купуване на маркер за заключване

Съвети за купуване на маркер за заключване

Oct 16, 2017

Препоръки за купуване на маркер за заключване
Lockout Tag, въпреки че не е малко място, но играе важна роля, следователно, купуват Lockout Tag е особено важно, Paode заключване индустрия да напомня на следните аспекти, които заслужават внимание.
Първо, материал за блокиране на етикет
Материалите за заключване на етикетите на пазара се разделят основно на неръждаема стомана, мед, цинкова сплав. Неръждаема стомана с висока якост, устойчивост на корозия, не променя цвета си, е най-добрият материал за заключване; мед по-общи, превъзходни механични свойства, по-високи цени; Етикет за заключване с високо качество. Силна цинкова сплав, устойчива на износване, устойчивост на корозия и лесно оформяне.
Етикетът за заключване използва цинкова сплав и алуминиева сплав, посветени на осигуряването на висококачествен маркер за заключване на потребителите. Дълъг живот на продукта, красив външен вид.
Второ, повърхностна обработка на маркера за заключване
Повърхностната обработка е грубо разделена на три вида покрития, пръскане и оцветяване, блокиране на етикета чрез обработката на повърхността в повърхността на продукта, за да се образува слой от плътен защитен филм, да играе роля в антикорозията и ръждата, блокиране Етикет по-красив и издръжлив , Плътният защитен филм е също така мярка за качеството на маркера за заключване, логото за локация с добро качество, по-голямото използване на галванопластика, гладкото и гладко покритие, дори умерен, ярък цвят, без мехурчета, ръжда и окислителни знаци.
Lockout Tag продукти на повърхността на фин, високо гланц, по избор богато лице, изящна повърхност и износване. Нивото на алуминиевата си сплав е лидер в индустрията.
На трето място, прилагането на стандарта за блокиране на маркерите
Като цяло, усещането за тежка локация Tag, качеството е сравнително високо; заключване на тялото не може да бъде изложена, изложени върха лесен за болка, по-специално, трябва да обърне внимание на заключване маркер заключване дръжка края, заключване и заключване на тялото четири ъгъла; Етикетът за заключване е гъвкав, с висока чувствителност и дълъг срок на експлоатация. Знакът за заключване също съществува в разнообразни стилове, трябва да обърнем внимание и стила на вътрешните врати да бъде последователен.
Бързото развитие на стълбовите индустрии като жилищни сгради, автомобили, офис сгради от висок клас и хотели, както и отбраната, обществената сигурност и финансовите системи, са все по-оптимистични по отношение на търсенето на продукти с висока степен на защита, които могат да бъдат предотвратени. Според експерти, пазарът на маркови етикети "Lockout Tag" в биометричните технологии, електронните технологии и други високотехнологични продукти все още е на празен етап, но пазарното потребителско търсене за това търсене нараства всяка година.
Заключването предприятия са разработили IC карта електронна Lockout Tag, електронна парола заключване, шифроване магнитна карта за заключване Tag, подови домофон система против кражба, клапан Lock Tag, и т.н., има заключване на пръстови отпечатъци. Тъй като високотехнологичното съдържание на технологията за блокиране на етикети е висока, по-видна човешка природа, персонализирани функции, така че печалбата на продукта е относително висока.
Понастоящем тенденциите на пазара на маркер Lockout са главно четири.
Първо, промишлен дизайн в културен, персонализиран вкус на загриженост. Lockout Етикет хардуер на стил на пазара, разнообразие, разнообразие, но наистина от дизайна започва да бъде разнообразие от културни конотация като дизайн концепция, в която е рядко, така че първата тенденция е в заключване тялото функция на Нов дизайн да отговарят семейните нужди. Опитът на потребителите и хуманизирането на продуктите са по-загрижени.
Второ, възникването на интелигентен интелигентен заключващ хардуер в момента високотехнологично и технологично съдържание на интелигентната ключалка, включително заключване на паролата, заключване на IC картата, заключване на пръстови отпечатъци и т.н. заради уникалното й удобство и постепенната зрялост на технологията и използването на биометрични Техническа пръстови отпечатъци, но също така и заради уникалния отпечатък, не могат да бъдат копирани, лесни за носене, не забравяйте, не губят характеристиките на по-широки пазарни перспективи. Инструментът за блокиране на хардуер Bangfa никога не спира този аспект на иновациите в областта на научноизследователската и
Трето, предприятията за поставяне на етикети за отметки обръщат повече внимание на детайлите на продукта, подобряването на качеството на продукта, от детайлите отразяват вкуса на потребителя, отразявайки разбирането за конотацията на продукта. Трябва да се съсредоточи върху технически и сертифициране на качеството, така че стандартите за прилагане на продуктите и международните стандарти. Това е един от по-голямото внимание върху потребителите.