sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lock Hasp на едро да отвори вратата за бъдещи заключвания

Lock Hasp на едро да отвори вратата за бъдещи заключвания

Jul 04, 2017

Lockout Hasp на едро, за да отвори вратата за бъдещи ключалки

Когато става въпрос за интелигентни заключващи се капачки, обществената осведоменост или използването на интелигентни ключалки все още е по-често срещано на обществени места като офиси, училища, хотелски стаи и банки. Също така е трудно да комбинирате тази високотехнологична заключваща шапка с живота на обикновените хора. Използването на електронни интелигентни ключалки обаче е обичайно в страни като Европа, Америка и Япония, особено на гражданския пазар. Lockout Hasp Според статистиката в нас и в Европа електронните ключалки представляват 50% от вътрешния пазар, интелигентните ключалки в Япония и Южна Корея представляват повече от 70% от пазара, особено в Южна Корея, където употребата От интелигентните ключалки е до 90%. Lockout Hasp Според Южна Корея известни интелигентни марки за заключване iRevo (ipoh) официални данни, Южна Корея, понастоящем електронният мащаб пазарен мащаб е 1 милион комплекта, от които пазарен дял на дребно (B2C) е 80%, Lockout Hasp и неговият цивилен пазар Отглеждани в зряла възраст, като 50% от потребителите са на базата както на електронната брава, така и на замяната на новата електронна ключалка. В Китай електронните ключалки представляват по-малко от 2% от вътрешния пазар. В хората са били използвани за таксуване в офиса област, както и финансова банка област, като клавиатурата тип електронна ключалка, дори използва биометрични ключалки, можем да бъдем сигурни, че в домашната електронна интелигентна ключалка не само ще продължи да се развива в търговския аспект , Докато са в гражданско положение и ще има по-широки перспективи.

През последните 10 години Lockout Hasp разработването на пазара на електронни шапки за заключване е особено важен в търговския сектор. Според лидера на глобалната група за отворени врати, асаф и лай (ASSAABLOY), според данните, предоставени между 2000 и 2005 г., инсталирането на интелигентно заключващо количество е около 4 до 50000, като делът на 90% се фокусира върху висок клас Потребителите с коефициент на използване на крайния потребител е само 10%, а за ключалка за избор на марка са корейските марки, сред които представител на iRevo в Южна Корея. От 2005 г. насам използването на интелигентни ключалки се е увеличило с повече проекти в страната, а употребата е нараснала до около 100 000, а делът на средните потребители е нараснал до 30%. От 2007 г. насам вътрешната реклама допълнително увеличава търсенето на интелигентна ключалка, като в същото време местните марки също започват към независима научноизследователска и развойна дейност на интелигентни заключващи технологии, използването му се умножава до 20-30000, Lockout Hasp използването на вътрешни Потребителите се фокусират не само върху потребителите от висок клас, средната употреба и потребителите от нисък клас също се подобриха значително, съответно 40% и 10% от общата сума. Съответните данни показват, че през последните години, 2010 година по-късно, се формира пазарът на електронна интелигентна брава, употребата бързо се увеличава до 40 до 500000, а крайният потребител се е формирал в основното потребление на енергия, което представлява 50% От общата сума, като в същото време употребата от нисък клас започна да се оформя, за да заема 20%.

С нарастващата осведоменост за осведомеността за сигурността на хората ключова ключалка очевидно не е в състояние да отговори на нуждите на хората. От гледна точка на търговската дейност във всеки голям офис са използвани зони, които да се прекарват навътре и навън от служителите в офиса, а в допълнение към финансовото осигуряване на компанията, някои финансови институции или с по-високи изисквания за стандарт за сигурност са единодушно да оставят търсенето на интелигентни Заключване, от просто отключване, развитие сега "овластяване". В същото време обикновените хора също имат по-голямо преследване за безопасността и комфорта на домашната среда. Пазарният дял на интелигентните ключалки има много възможности да се увеличи в гражданската област и също така бързо да се развие.

Многобройните технологии повишават сигурността

Електронната интелигентна Lockout Hasp е електронната технология, дизайнът на интегрални схеми, голям брой електронни компоненти, съчетани с разнообразна иновативна технология за разпознаване (включително компютърна мрежова технология, вградена софтуерна карта, мрежова аларма, механичен дизайн Lockout Hasp На заключващото тяло) и други интегрирани продукти. Различни от традиционните механични брави, той е по-интелигентен при идентифицирането, сигурността и управлението на потребителите.