sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Блокиране на Hasp да почисти грижата да бъде на място

Блокиране на Hasp да почисти грижата да бъде на място

Jun 26, 2017

Заключете Hasp, за да почистите грижата да бъде на място
Заключващата капачка е незаменим елемент през деня, неговата широка гама от приложения, разнообразие от катинарски стил. Поради това, за да се придържате към външния вид на капачката и да удължите живота на заключващата капачка, при обичайната употреба на процеса трябва да обърнете внимание на подходящото почистване и съхранение.
Първо, заключете капачката, за да защитите външния вид
1, в къщата по време на декоративния период не носят собствена лента с пластмасов контакт с външния вид на заключващата капачка, запечатват дръжката, панела и т.н., за да разкрият някои, за да избегнат заключващите части на повърхностния слой чрез декорация с киселинни или алкални Материали и газови корозионни атакуващи петна, мехури и дори деламинация, което сериозно влияе върху външния вид на качеството на заключващата капачка.
2, нормалната употреба, ако прах, суха кърпа може да се използва за почистване, не използвайте почистващ препарат и други химикали търкане. В противен случай това ще повреди защитното фолио, което ще доведе до избледняване. Не търкайте корпуса на ключалката и дръжте го с влажна кърпа, защото някои капачки за метални суровини ще ръждясат; сплав суровина капачка капачка ще износване на покритието, да получите доста ефект.
На второ място, защитата на капачката на капачката
1, в хода на употреба, времето (шест месеца или веднъж годишно) или в ключа за ключове не е гладко, в ключалката с графитен прах (молив на прах) от гладкия ефект. Не използвайте течно масло като изглаждащ агент, за да предотвратите залепването на мазнините към мраморите, така че заключването да не може да се търкаля и да не може да се отвори. Когато вратата е затворена, тя е по-трудоемка и може да се справи с малко количество прахообразен молив на косния език.
2, затворете вратата, когато най-добре държите дръжката, езика в тялото на заключването, затворете вратата и след това пуснете, не насилвайте удари вратата, в противен случай това ще намали живота на ключалката. Тъй като вратата и рамката на вратата между монтираното уплътнение имат ефект на разтягане, така че когато заключването с дръжката или ключа е стегнато, можете да отворите вратата с вратата, за да отворите вратата или да издърпате вратата, за да преодолеете участъкът, не притискайте дръжката или ключа, за да отворите вратата, напукване на ръце или ключ.
Обикновено, инсталиран в канала или капачката на банята, анти-кражбата изисквания не са твърде високи, и инсталирането на вратата заключване на вратата е необходимостта да има определен анти-кражба ефект, тялото на заключването трябва да бъде дебел и здрав,
При избора на панела, в съответствие със собствените си специални изисквания за избор на катинар, облицовка повърхност декорация, стил, функционална конфигурация.
Повърхността на панела без синини, образец, който означава добър, отвори за винтове и винтове на място, не може да се появи частично изкривяване на феномена.
И след това на подробностите на проблема: линейни и Lockout Hasp с винт здраво, тялото на заключване не позволява феномен от двете страни на люлка.
Преди и след панела за добро, копчето е отворено, за да отворите явлението не е гладка, ако няма гладко явление, разхлабете винта, леко се коригира с лепило чук, прехвърлени на гладка досега!