sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockey безопасност Продукти Ко ООД

Lockey безопасност Продукти Ко ООД

Jun 22, 2018


Lockey безопасност Продукти Ко ООД е професионален производител, специализирана в производството на всички видове продукти за безопасност lockout. Ние се основаваме на производството на подходящи продукти за заключване на маркировката, за да избегнем промишлени аварии, които са причинени от неочакваното захранване или стартиране на машини и съоръжения чрез неконтролираното изпускане на енергия. В продължение на няколко години бързо развитие, Lockey се превърна в водещ производител на устройства за безопасност / блокиране в Китай.

 

Ние предлагаме широка гама от устройства за заключване и маркери, които обхващат най-механични и електрически приложения, включително защитни катинар, клапан блокиране, заключване хапс, електрически заключване, кабелна заключване, заключване комплект и станция и т.н. Всички наши продукти са произведени в съответствие с CE, ISO9001, OSHA, OHSAS18001 стандарт. Среща с изискванията на пазара, нашата компания вече е започнала да приема персонализирани изисквания от клиенти. "Направете своя собствена ключалка" може да бъде символ на вашите растения, а също е въплъщение на нашето внимателно обслужване. Едно от превъзходствата при избора на нашите продукти е висококачествените следпродажбени услуги. Дванадесетмесечен гаранционен срок гарантира, че ще ви гарантираме, че ще купувате нашите продукти.

 

Сега Lockey има 55 служители и покрива обща площ от 2000 квадратни метра. Всеки служител дърпа теглото си, за да изгради процъфтяваща компания. Ние също така имаме нашият екип за научни изследвания и развитие, както и да изведе различни видове продукти за безопасност lockout и решения, за да отговарят на изискванията на нашите специализирани клиенти. Всяка година участваме в много професионални търговски изложения, като A + A, Intersec, Safety in Action, Suntec. Ние изнасяме Lockey продукти по целия свят, така че нашите клиенти са от цял свят, като САЩ, Европа, Азия, ОАЕ, Австралия Южна Америка и така нататък.

 

Винаги сме тук за целите на безопасността. Да направим нашето работно място по-безопасно, използвайки продукти на Lockey.

logo.png