sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
На Lockey в лятна пътуване в град Lishui

На Lockey в лятна пътуване в град Lishui

Jul 20, 2018


Това е голямо удоволствие, че нашата компания организира един ден 2 и 1 нощ лято пътуване до град Lishui, живописната туристическа дестинация със зелени хълмове и чисти води.


IMG_9510.JPG


    Първата дестинация на нашето турне е Yanxia каменно село. Всички сгради в селото са изработени от камък и свеж бриз пуши през потока. Ние напълно се ползват местните ястия и тогава ние изкачи планината, за да видите водопада и ходи в бамбукова гора.


IMG_9493.JPG


IMG_9497.JPG


     На следващия ден ни график е доста пълен и зает. Ние посещение малък Червен Клиф, Джао Wu Храм, Zhutan планина и така нататък да се насладите на очарованието на град Lishui и опитен физическо спокойствие, чистота и простота, че ние не съм го усещала за дълго време.    Два дни минаха толкова бързо с подробностите за пътуването все още е ясно. Това пътуване не само ни дава по-добър шанс да се знаят помежду си, но нека сърцето на всички по-близо да стане по-единни. Обратно от пътувания на град Lishui нашите чувства и усещане за принадлежност към Lockey очевидно са се увеличили, и изглежда, че сме станали истински голямо семейство!


IMG_9637.JPG