sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Lockey-заключване за вашата безопасност

Lockey-заключване за вашата безопасност

Jun 16, 2018


За лото винаги съществува някои въпроси. Защо трябва ние блокировка и заключващи и обезопасителни? Какъв резултат може да се дължи, ако ние не блокировка и заключващи и обезопасителни?

Ето един случай: Пайпър алфа, един от най-продуктивните нефтени платформи в Северно море във Великобритания, избухна изведнъж на 6 юли 1988 г. загиват 167 души за 45 минути и поддържане на 36 дни на пожари.


1523511712270480.jpg


Причината за инцидента е помпа без енергийна изолация, която лото е била отстранена и клапа за безопасност помпата е започнал като резервна помпа. По този начин втечнен нефтен газ пропускам от блокиране, причиняват катастрофални експлозия.

Tradgy ни учи задълбочено урок: Неправилното функциониране на лото ще доведе до много невинни животи и огромна собственост загуба. In друг дума то е от голямо значение за всеки завод за блокировка и заключващи и обезопасителни правилно.


Така че тук са на Lockey в напомняния на пет операции на грешка, причиняване на смъртоносни наранявания:

1. машината не е затворена преди поддръжка;

2. не напълно изключвайте източник на захранване и други опасни енергийни източници, тогава някой започнат случайно;

3. машини не са заключени и имат не предупреждение етикет, а след това другите до него от злополука;

4. останалата част от енергията не е освободена;

5. не почистите хора и инструменти, преди да рестартирате машини.


Lockey се надява, нашите клиенти могат да локаут и заключващи и обезопасителни правилно, за да защити живота на работниците и дружествата собственост!