sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Важно е да изберете предпазния катинар, за да разберете неговата ефективност

Важно е да изберете предпазния катинар, за да разберете неговата ефективност

Sep 14, 2017

По-важно е да изберете предпазния катинар, за да разберете неговата ефективност
Днес ние продължаваме да действаме както вчера, така че всеки да разбере, че в цялата врата за безопасност Safety Padlock индустрия, какъв продукт сега е най-популярният и практичен, и по-добри предложения могат да ни бъдат дадени по всяко време, за да помогнем на всички ,
Дали това е Wanjia заключване индустрия, Baode заключване индустрия или Jiawei заключване на индустрията, те са анти-кражба на вратата Safety Padlock индустрия, една от най-добрите марки. Заключванията на вратите от древни времена са незаменими за всяко оборудване за безопасност на семейството. Заключването на вратите не само има функция против кражба, но също така може да донесе декоративен ефект. В момента на пазара на ключалки на вратите, многобройни, сходен стил, цената е изключително лоша. Купете най-добрата ключалка на пазара, след това разгледайте добре познатите марки на пазара, качеството е по-сигурно. Някои приятели като интелигентни ключалки на вратите и някои като европейските ключалки на вратите, всяко семейство също трябва, според цялостния стил на семейството си, да избере правилната заключваща врата, модерното подобрение на дома има много важна роля.
Така че, от който да разберем, изберете калъф за сигурност вече не се съсредоточава върху външния му вид, а понякога е по-практично да ни убеди как да изберем как да изберем предпазен катинар, въведен маркер за безопасност Padlock не е целта, целта е да накарате всеки да знае повече за принципа на предпазния катинар.
Самото заключване на вратата е украшение, ако материалът, проблемите с нанасянето на покритие могат да доведат до корозия, обезцветяване на покритието, препоръчително е да се използва мед или друго силно сцепление, без промяна на цвета на покритието, към Сега повече като част от декорацията на стаите. Китай Защитни катинар е бил роден в продължение на хиляди години, Shao културни обекти намерени дървени ключалки, Западът се появява бронзов заключване, на Източна хан династия е широко производство, използването на метални ключалки, до последния век 50 години, древните китайски заключване от сцената на историята.
Ние сме първите, които виждат предпазния капак за сигурност, най-вече сферичен предпазен катинар, но това, предпазният катинар е по-лесен за унищожаване, така че общата употреба на мястото е много малко. Спалня, проучване често се използва с пода на заключване дръжка, кухня, тоалетна често не се нуждаят от ключ с дъното на канала заключване.
Когато хората купуват предпазния катинар, обикновено се страхуват, че защитният катинар не е издръжлив или няма да отнеме много време да ръждяса или да се окисли. Проблемът е свързан с използването на материали и проблеми с повърхностната обработка.
Просто станете сутринта, за да отворите вратата, вкарана ключ, но как не може да се отвори. Вземете повече от половин час преди да се отворят, вдигна заключване е намерен, оригиналната защита катинар, изглежда, че живота му не е дълъг. Не може да се промени един калъф за сигурност и това не вижда, че е въведена статия за прозорците и вратите на вратите за безопасност Безопасният катинар, вратата за сигурност Безопасният катинар е свързан със сигурността на цялото семейство, какъв вид предпазен катинар е най-добре?
На първо място, изберете Защитен катинар, за да изберете добре известно, има известна репутация на катинара за безопасност, не само се нуждаят от качество и стабилност, но също така се нуждаят от стабилно следпродажбено обслужване. Общи Лого на лост за безопасност, логото е много пълно. Тези марки включват внедряването на продуктовите стандарти, класа, името на производствената фирма, адреса, датата на производство и т.н., за да се види дали инструкциите са последователни, пазете се от преувеличение и факта, че не съответства на явлението. Също така, неколкократно отворете, за да видите чувствителността на пружинния цилиндър. След като ключът бъде изгубен или прозорците и вратите на предпазния катинар се провалят, те ще бъдат закалени, а ключалката ще бъде счупена и вратата ще бъде повредена. В резултат на това врати и прозорци на вратите и прозорците могат лесно да бъдат премахнати.
Най-важното обаче е да наблюдавате внимателно външния вид на продукта, включително заключващата катинарка, заключващото тяло, капачето, дръжката и частите на капака и свързаните с него аксесоари. Погледнете външните части за боядисване, боядисайте цвета на повърхността, ярко, равномерно, със или без ръжда, признаци на окисляване и повреда, изглежда, че избирате предпазен катинар, или на пръв поглед.