sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Също така е важно да изберете клапа за заключване на клапана

Също така е важно да изберете клапа за заключване на клапана

Sep 05, 2017

Също така е важно да изберете заключване на клапана
Вентилът блокира съществуването на значението на външното заключване на клапаните, образуването на линия на защита, за да се защити семейството, но вътре ще се отвори заключването на клапана, за да се осигури лесен начин за отваряне, за да се улесни достъпът на семейството. Поради това отворете заключването на клапана на интелигентната парола за отпечатък Включването на клапата също е много важно, разбира се, отворете заключването на клапана или клапата за заключване на вентила, за да увеличите значението на важната работа, по принцип да отворите клапата за блокиране на клапаните повече от няколко , ние имаме повече възможности за избор, паролата за пръстови отпечатъци удобството за заключване на вентила е също по-високо, тук ние накратко въвеждаме няколко.
Идентификация на клапана за отваряне на ключалката, има пръстови отпечатъци, ирис, лице, се отнася до вената и няколко други начина, като общата им точка е чрез удостоверяване за отваряне на клапана за блокиране. Като цяло, този подход е по-надеждна сигурност, най-често се използва за отваряне на клапана за блокиране на пътя, но и по-голямата част от интелигентния клапан на пазара заключва стандарта.
Паролата за отваряне на блокировката на клапана, паролата за отваряне на блокировката на клапана също е стандартната ключалка на домашния интелигентен клапан, интелигентното заключване на клапата на вратата също е важен начин за отваряне на блокировката на клапана. Действителната входна парола обикновено е 6, но някои интелигентни клапи с виртуална парола и плаваща комбинация от пароли на пътя, нейната сигурност е нивото на сигурност на банката.
Дистанционното заключване на клапаните, контролът на мобилните телефони е една от основните характеристики на Smart Valve Lockout, отдалеченото отваряне на клапана на пазара, има два режима, единият е чрез дистанционното управление на APP, което отваря директно клапата на клапана, а другото е чрез APP отдалечени настройки и изпраща временна парола, за да ви помогне да постигнете дистанционно отваряне на клапана. Първият модел изглежда по-удобен, но в действителност съществуват рискове за сигурността, крекингът на мобилните телефони или домашния рутер е възможно да се заключи директно вентила на вратата в отвореното състояние на блокировката на клапана. Вторият начин, дори ако телефонът се управлява от други, но също така се нуждае от друго лице отпред с входната парола, за да отвори клапата за заключване на вентила, сравнително по-висока сигурност и по-ниска консумация на енергия.
Card отворен клапан Lockout, е кредитна карта, която е по-голямата част от интелигентни клапан Lock един от стандартните функции, този подход е по-подходящ за използване на пръстови отпечатъци и парола функция на възрастните хора, може да бъде разделена на два вида: едната е специална карта вид на формуляра, може да използва само тази карта; втората е живота на картата, задайте формата чрез телефонното свързване, като например лични карти, автобусни карти, банкови карти и т.н.
Комбинацията от отворен блокировка на клапана, комбинацията от отворен клапан за заключване е вид застраховка за отваряне на режима за блокиране на клапата, т.е. чрез няколко отворени начина на заключване на клапана до окончателното отваряне. Очевидно е, че предимството е много безопасно, като цяло тази функция в семейството с по-малко, в банките и складовете и в други случаи са безполезни. Други отворени клапани, освен горепосочените няколко, има още един уникален начин за отваряне на блокировката на клапана, като например традиционния клавиш за отваряне на блокировката на клапаните, дистанционното управление, за да се отвори заключването на клапана, отворен капак на клапана и т.н.
Според нивото на клапата на клапата от нисък до висок, разделен на А, В две. Струва си да се отбележи, че тази спецификация е разработена, когато механичната спецификация за блокиране на клапаните GA / T 73-1994 е разработена през 1994 г., когато механичният блокировка на клапана само А, В две степени. Министерството на обществената сигурност стартира "механичните клапани за блокиране" на изданието от 2015 г., версия 2015 се появи на A, B, C с три степени на нова класификация. Така строго казано, механичното блокиране на клапаните е A, B, C три нива, а клапанът за клапани само A, B две степени. Освен това клапанът за блокиране на клапана определя общо 15 споменати различни нива на техническите изисквания, но спецификацията за отключване на отпечатъка само 5.
Ако блокировката на клапана може да разчита само на пръстови отпечатъци, сигурността е наистина страхотна. Разпознаването на пръстови отпечатъци е разработено, за да бъде жив пръстов отпечатък, и не е предназначено да копира пръстови отпечатъци, не може да се копират пръстови отпечатъци. Ако можете да отворите филма за пръстови отпечатъци за заключване на пръстови отпечатъци, трябва да натиснете пръстите поне 3 минути в матрицата, за да копирате, ние оставаме в пръстовите отпечатъци на живота може да бъде само съдебно доказателство, не може да бъде копирано, а в Wo Smart заключване Технологията трябва да живее пръстови отпечатъци може да започне, копиране не е ефект!