sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Въведение в предимствата и недостатъците на кабела Lockout

Въведение в предимствата и недостатъците на кабела Lockout

Jul 12, 2017

Въведение в предимствата и недостатъците на кабелното блокиране
С напредването на времето, предишната ключалка е заменена с кабелна блокировка, кабелната блокировка е въвеждане на парола за управление на веригата или работа с чипове, като по този начин контролира механичния прекъсвач, завършва ключалката, заключва задачата на електронните продукти. Това е много видове, има прости продукти верига, но също така и на базата на чип-ефективни продукти. Прилагането на по-широка кабелна блокировка се основава на чипа, чрез програмиране, за да се постигне. Бързото развитие на електронните технологии революционизира света. Днес заедно с декоративната мрежа Xiaobian да ви разкаже за предимствата и недостатъците на кабелната блокировка.
Какви са предимствата на Cable Lockouting?
1, добра конфиденциалност. Количеството на кодирането, което е много по-голямо от ключалката. Случайният успех на отключване е почти нулев.
2, паролата е променлива. Потребителите често могат да променят паролата, за да предотвратят открадването на паролата, но и да избегнат подмяната на персонала, който напуска нивото на заключване надолу.
3, неправилната защита на входа. Когато паролата е въведена няколко пъти, алармената система започва автоматично.
4. Операцията за заключване на кабела е лесна и лесна.
5, функция за код на намеса: Въведете правилната парола, преди да въведете кода.
6, функции за сигурност: Ако грешен вход 4 пъти паролата автоматично ще се изключи за 3 минути.
7, функция за аварийно отваряне (PanicOpen): от необходимостта от други операции, само след като се задейства дръжката, машината може да отвори вратата, така че пожарът и други аварийни ситуации също са бързи и безопасни за отваряне на вратата.
8, функция за откриване на проникване: заключена в състоянието на вратата, тя е счупена във времето, ще издаде силен алармен звук.
9, функция пожарна аларма: в стаята, ако температурата достигне 75 ° или повече, ще издаде силен алармен звук, докато ключалката ще се отвори автоматично.
10, функция за двойно заключване: външно задължително заключване: не може да се отвори във вътрешността, да се подаде, за да се излезе, за да се предотврати някой от проникване. Вътрешна принудителна брава: не може да се отваря отвън, така че у дома да имате повече спокойствие, безопасно.
11, слабо напомняне Когато батерията е ниска, стартирайте вратата, ще има чудесна музика, която ви подсказва да смените батерията навреме.
12, функция за автоматично заключване: използването на автоматичен заключващ цилиндър, вратата затворена в рамките на 6 секунди след автоматичното заключване, излизат по-сигурни.
13, функцията на външния дисплей: Когато грешката за въвеждане на парола, езика не е заключен на място, заключване на закрито, слаб и т.н., външните върхове
Какви са недостатъците на кабелното заключване?
Но кабелната блокировка също има свои собствени не може да избегне недостатъците, едната е сложна, тъй като самата брава е механичен механизъм за заглушаване и в крайна сметка разчита на механични действия за завършване. И електронната ключалка трябва да завърши механичното действие (операция) - електронно преобразуване и електронно управление - механичното изпълнение на тази серия от процеси. Очевидно е по-сложно. На второ място, вероятността за повреда е относително висока, повече от една електронна устройства, комплекс. Неминуемо ще се увеличи вероятността от провал, съчетан с електронни устройства, страх от мокро, страх от силни магнитни, страх от силен шок, така че да има определени изисквания за използването на околната среда. За разлика от това, механичните ключалки не трябва да се притесняват за тези проблеми.