Как да решите проблема с предупрежденията за безопасност

Как да разрешите проблема с етикета за предупреждение за безопасност на груби обекти
При прилагане на етикета за етикетиране на предупредителните етикети за безопасност, съгласно предупреждението за безопасност, грапавостта на повърхността може да бъде разделена на: гладка повърхност, груба повърхност, повърхност на кривина, различни повърхности трябва да избират различни видове материали за предупреждение за безопасност преди да могат Етикетът за предупреждение за сигурност е по-добре прикрепен към повърхността на предмета, предупредителен сигнал за безопасност и сега стандартната фирма на Yi и всеки, който да споделя грубо предупредителния етикет за безопасност, как да изберем?
Повърхностно грубо разнообразие от много сортове, като матирано стъкло, матирани пластмасови бутилки. Повърхността на такъв обект не се състои от гладка повърхност, а от еднакъв, неравномерен неравен състав на повърхността. Тези предмети на повърхността на адхезивната контактна повърхност на предупредителния етикет за безопасност са малки, с лоша здравина на връзката, предразположени към предупредителни знаци за безопасност Алис, изключвайки явлението, така че етикетът за предупреждение за безопасност трябва да бъде избран, когато специален тип или структура на предупреждението за сигурност Материал на етикета да отговаря на грубата повърхност на изискванията за паста.
За груби предмети обикновено се използват следните адхезивни материали като предупредителни етикети за безопасност, прикрепени към груби повърхностни предмети:
① Предупреждение за безопасност на етикета залепва голямо количество материал. Количеството покритие обикновено е около. Разчитайте на голямо количество лепило, увеличете предупредителния етикет за безопасност с твърдата повърхност на свързване.
② използването на добра ликвидност, мека лепило покритие предупреждение за безопасност етикет материал. Адхезивът от този тип материал може да проникне в вдлъбнатата повърхност на грубата повърхност, като по този начин се увеличи свързващата площ и се увеличи адхезията на предупредителния етикет за безопасност към повърхността на обекта.
③ Етикетът за предупреждение за безопасност използва висококачествени материали с предупредителни етикети за лепене на залепващи материали, като лепило с горещо топене, лепило на базата на разтворител. Началният вискозитет и крайният вискозитет на тези материали са много силни, подходящи за груба повърхност на пастата за предмети.
Първият метод, който използваме принтерът за баркод, е да изберем да използваме паралелен порт, вместо производителите, за да предоставим серийния порт. Въпреки че връзката е лесна за използване на повърхността, недостатъците на нейните недостатъци са бавни. За общо приложение е възможно, но за по-високи изисквания за скорост за случая, моля изберете друг интерфейс за паралелен порт, който ще осигури скорост на печат на предупредителния етикет за баркод. Вторият метод използва висококачествен баркод принтер. Принтерите от висок клас позволяват най-високата скорост на печат да бъде много по-висока от ниския. Третият метод задава скоростта на печат в режим на висока скорост по подразбиране до средна скорост. Но колкото по-висока е скоростта, толкова по-лошо е ефекта от печата. Четвъртият метод използва печатна глава с по-ниска разделителна способност. Скоростта и ефектът не могат да имат и двете. Петият метод на източника на данни, зададен да обвърже данните, може значително да осигури скоростта на печат, по-ефективен начин за подобряване на ефективността на принтерите за баркод, за да се подобри скоростта на печат на предупредителния етикет за баркод.