sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Как да изберем защитната катинарка Охранителна защита

Как да изберем защитната катинарка Охранителна защита

Jun 26, 2017

Как да изберем методите за защита на катинара за предпазване от катинар
Какво представлява катинара за защита, катинарният предпазител се използва за работилницата и за стаята, когато се използва заключването, е вид заключване. За да не използваме обикновено дома от защитния катинар, защо? Тъй като защитният катинар е да се гарантира, че мощността на оборудването със сигурност е затворена, оборудването настоява за ситуацията със сигурността, заключването може да попречи на устройството да не се заключва внимателно, причинявайки щети или смърт. Така че как да си купите безопасен катинар? Методи за опазване на защитните катинари и какво?
Първо, закупуването на безопасен катинар
Концепцията за безопасен катинар да влезе на вътрешния пазар все още е много кратък, пазарът е също така безопасен катинар на стоки е неравно, добро и лошо, много от придобиването на компанията при избора на катинар сигурност, когато някои от неточни, така че потребителят трябва да избере висока степен, агенти на марката или търговската марка, тъй като те трябва да отговарят на икономическата мощ и стабилността на мрежовата система, за да гарантират услугите и следпродажбите, за да предотвратят качеството на стоките, причинени от спора.
1, погледнете появата на ситуацията
Бравите обикновено се изработват чрез галванопластика, пръскане или оцветяване. Тези процеси са благоприятни за самата ключалка. В резултат на тази серия обработки защитният филм ще образува защитен филм върху външната страна на ключалката, който ще бъде устойчив на корозия. ефект. Потребителите през тази точка ще могат директно да измерват качеството на ключалката.
2, теглото е по-голямо от това, което чувствате
Изрязаните ъгли на брави обикновено се избират от кухо производство на подматериални материали, а не само претеглят светлината, а използването на усещането е също относително слабо.
3, вижте правилата за безопасност
В дома и в чужбина хардуерните брави имат строги норми, малките производители, за да се спестят разходи, не следват стандартното изпълнение, а големите марки обикновено спазват нормите.
Второ, поддържането на защитния катинар
1, заключването не може да бъде изложено на дълъг дъжд, дъждът съдържа азотна киселина, нитрат, корозията ще се заключи.
2, обикновено често се придържат към заключване на почистване, не позволявайте на чуждо тяло в заключващия цилиндър, което води до отваряне трудно или дори не може да се отвори.
3, времето до цилиндъра за заключване в маслото, графитен прах или прахообразен молив, за да се намали употребата на прекалено дълго време и да се остави оксидния слой.
4, обърнете внимание на климата (пролетта мокра, суха зима), причинени от топлинна експанзия и свиване, за да се гарантира, че самата ключалка тялото и пропастта между ключа разумни, за да се гарантира плавно използване на брави.