sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Как да избера катинара за безопасност за колата си през зимата

Как да избера катинара за безопасност за колата си през зимата

Sep 28, 2017


Не забравяйте да не търсите евтини, без производители, няма спецификации на продукта, няма марка, особено някои като зеле, случайно подредени в вратата на магазина на железопътния защитен катинар, този производител на защитни катинари не искат да пожелаят момент на евтини да купуват , Купете предпазния катинар, за да защитите безопасността на пътя си, ако купувате лоша защита. Катинарът си струва да се заключи катинар, причинен от несигурно шофиране. Препоръчваме ви да купите предпазния катинатор също оптимистично за марката, да изберете източника, да има производители, да има спецификации на редовните продукти за предпазване от окачване.
Изберете предпазния катинар
Снежна покривка, ако този път отидеш в магазина за авточасти и се изправиш пред ослепителното разнообразие на предпазния катинар, трябва да бъде объркан, чиновникът ще ти продаде най-печелившия катинар за безопасност, не ти казвам най-подходящия за теб, така че с цел да се избегне автомобилните производители в недоразумение, можете да използвате следните точки, за да бъде малка справка.
1 кола автомобил клас, ако само от време на време или не винаги вземат снежната и лед секции, изберете качеството на стоманата Защитен катинар на повредите на тялото ще бъде по-голям, шумът е също голям, желязото е предимството на трайни, анти-ски ефект. Докато гуменият катинар за безопасност е по-подходящ от домашния автомобил, шумът, инсталирането също е удобен, анти-скип ефект също е добър.
2 тежкотоварни автомобили, камиони, а след това общо използване на стомана за сигурност катинар, контраст каучук или говеждо сухожилие не-приплъзване ефект е добър, трайни, в края на краищата, теглото на камиона и използването на много повече от домашния автомобил. Разбира се, цената на предпазния катинар на Large Pad е също по-скъпа от малката семейна кола. Катинарният предпазен катинар със защитен катинар, всеки от които има свои предимства, така че за ездачите, препоръчани за малки домашни автомобили, с малък шум, не навреди на каучуковия гумен предпазен катинар. Камиони или често се движат сняг и леден път ездачи, най-добре е да се използва трайни, анти-слъзга ефект от стомана безопасност Padlock.
Купете времето на катинар за защита е най-добре да не сложи снега през зимата, когато лед, тъй като това е най-високата година в цената на предпазния катинар, можете да поставите през октомври или ноември да купуват най-подходящите, основните магазини са Започва да има стоки, цената все още е много подходяща.
Купете предпазен катинар, за да бъдете в точното време, на правилното място и да настроите своя защитен катинар е най-добрият. Не забравяйте, че не е скъпо и не е издръжлив, тъй като различните ездачи могат да се нуждаят от различни видове автомобили, е необходимо да изберете най-подходящия за тях.
Предпазният катинар трябва да съответства на размера на гумата. Размерът е прекалено голям, а не само да не играе антиблъскания ефект, а предпазният катинар на гумата също може да се дължи на ротацията на колелото от гумата, причинена от ненужни повреди; прекалено малък ще окаже голямо влияние върху гумата, но също и върху собствен тест на предпазния катинар Малък защитен катинар Принудителна инсталация Поради намаленото напрежение на собственото си напрежение, съчетано с налягането, предизвикано от колелото, лесно може да се счупи веригата.
Защитният катинар трябва да се монтира на задвижващите колела. Движението на автомобила се постига чрез завъртане на задвижващото колело. Задвижващото колело на хлъзгавата пътна настилка е склонно да се подхлъзне поради ускорение и движещата сила на задвижващото колело може да се увеличи, за да се осигури по-безопасно движение на автомобила.
Забранете монтирането на едно колело Предпазен катинар. Едноколесно монтиране Безопасният катинар, причинен от несъвместимостта на лявата и дясната дръжка на колелата, ускорението или забавянето на автомобила, ще предизвика хлъзгане, щракане и т.н. Най-добрият начин е да инсталирате двете задвижващи колела или четирите колела, така че независимо от това дали ускорението или забавянето ще донесат добър антиплъзгащ ефект.
Преди пътуването оптимистично за условията на пътя, ако рядко се препоръчва снегът, използвайте катинара за безопасност. Безопасният катинар е подходящ само за прекалено сняг или замръзнал замръзнал път, сух или воден път може да бъде директно към предпазния катинар изключителна сила обратна връзка към колелото, гумата и шофирането преживяват голямо въздействие, но също така защото нитове и контакт на повърхността на пътя площта е малка и има обратен ефект. В допълнение към инсталацията, отстраняване на Предпазен катинар повече проблеми, най-добре е в паркинга или крайпътното пространство да бъде заменено, преди да е необходимо да се настроят необходимите предупредителни знаци за движение.