sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Как да избера кола заключване правилно?

Как да избера кола заключване правилно?

Jul 12, 2018


В днешно време блокирането на печат на автомобили е широко използвано в много области като блокиране срещу кражба. По този начин, как бихме могли да изберем правилното заключване на автомобилното уплътнение?

Първо, когато изберете производителя на заключване на автомобилни пломби, трябва да определите дали фабриката се ползва с добра репутация, която може да гарантира качеството на продуктите. Без качественото и кредитно обещание, без функция на защита, не е нужно да вземате предвид този вид производител.

След това, преди да подпишете договора за покупка, трябва да изискате от производителя да обещае да не предоставя на третата страна една и съща марка и номер на оловен печат, така че да обработвате изключителното право да продавате продукти.

Не на последно място, опитайте се да не използвате продукти от същия размер / цвят, които се произвеждат от много производители. Продуктите със същия размер / цвят са лесни за копиране, което води до блокиране на автомобилни пломби без функция на защита.


CS01 .jpg