sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Как да купите Hasp Lockout?

Как да купите Hasp Lockout?

Aug 14, 2017

Как да купя Lockout Hasp?
Заключване Hasp Тип: Lockout Hasp е разделена на IC карта заключване на вратата (карта), заключване на магнитна карта (карта), сензор за заключване на картата и TM карта заключване, най-използваните за заключване на картата и IC заключване на картата, Анализ на потребностите, системата струва да се избере типът на монтираната ключалка на вратата.
Тъй като интелигентното заключване на различни механични ключалки, интелигентните ключалки, свързани с машини, електроника, компютърни системи, предложената селекция на по-добра репутация на зрялата марка, сегашната вътрешна марка за интелигентни ключалки, но пълният набор от производствени мощности се оценява като по-малък От 10%, най-доброто разбиране на производителите на развитието, производството, след продажбата ситуация, независимо дали това е стандартизирани предприятия, независимо дали изграждането на системата за управление на качеството.
Има много потребители, поради липса на опит в поръчките или само евтини (тези марки могат да бъдат по-евтини за заключване, но други аксесоари или картови машини са скъпи, а безплатно разпространение, поддържането на цената ще бъде няколко хиляди долара), закупуването на Продукти След определен период от време може да не намерите производители, или проблеми с качеството, за да намерите безотговорни производители на производителите, че неправилното използване на потребителя не дава поддръжка или аксесоари като астрономически явления.
Lockout Hasp купуват умения: само защото Lockout Hasp все повече и повече потребители и хотелската страна на услугата, и тъй като потребителите трябва да знаят повече за закупуването на Lockout Hasp здрав разум, така че те научи как да купя Lockout Hasp!
1, картата за заключване на вратата или картата на сензорния бутон да бъдат чувствителни. За да повторите картата на картата или индукционната ключалка след отваряне на вратата трябва да бъде нормална работа, не трябва да има феномен "няма отговор" или "грешка", "моторни хаос". За да проверите информацията за заключването на марката, часовникът не е лесен за хаос, стига изпълнението на Lockout Hasp да е стабилно, така наречените допълнителни функции не винаги имат практически ефект. Трябва да избере своя собствена функция за корекция на грешките на ключалката. Изборът на незрял продукт може да не е в състояние да използва или поддържа страхотна работа. Kofu Lockout Hasp верига микрокомпютър чип контрол, веригата идва с информация грешка корекция функция, информация за обработка на веригата по-стабилна, сензор за заключване на вратата с двойна часовник коригиране грешка процент е много ниска, сензор за заключване на вратата, Отваряне на вратата за записване на данни е много удобно.
2, използването на празна ръка или не-празен холдинг? Според години на употреба няма проблем. Препоръчва се да се използва не празно тяло на заключване, не празно тяло от панела, когато се изкриви и се отрази на отварянето на вратата.
3, изборът на ключалка на вратата на магнитната карта трябва да разбере дали производителите на карта за заключване на вратата разработват свой собствен алгоритъм за шифроване на четци на карти или използването на търговска налична глава за четец на магнитни карти. Като например използването на универсална четец на карти за писане на картата, други могат да използват обикновен четец на карти, за да копират картата и не могат да постигнат поверителност. Клон клон Yu нова IC карта плюс ключалки на магнитна карта врата, карта за гости с магнитна карта, администратор и информация за поддръжка с IC карта, четец на магнитни четци модул собствен алгоритъм за криптиране.
4, картата е разделена на IC карта, TM карта, магнитна карта, карта за близост, сега използват най-много IC карта (контакт) и близък карта (безконтактни) заключвания на вратите, IC карта заключване на врата обикновено използват Siemens карта Ridge , Fudan и други карти съвместими). Induction карта заключване, използвайки индукционна карта се използва най-вече TEMIC карта (много индукция IC карта, може да чете и пиша данни капацитет капацитет от 33), хотел сензор врата заключва обикновено TEMIC карта. Philips може да бъде разделен на няколко области, за да четат и записват данни функция капацитет от 1000 байта, голям капацитет, цената на картата и TEMIC почти, но цената на заключване е много скъпо) много потребление, присъствие, отворете вратата Обща MF1 карта. Има лична карта (лична карта е фабрично настроен низ код, може да прочете само информацията, не може да пише информация в картата) Лична карта обикновено се използва в системата за управление на компютъра без домакинство, апартамент Smart Lock, цена на личната карта Това е около половината от картата TEMIC. Понастоящем има много отпечатване на визитни картички и вземане на карта за членство, много от които са избора на фабрична карта с по-малки карти, не могат да гарантират покупката на чипове (много електронни компоненти) и опаковане, процес на печат на шаблони.
5, вратата натиснете дръжката, за да отворите заключване на вратата трябва да бъде гъвкава и гладка, заключване на тялото не трябва да има сериозен "Cha" "Cha" механичен триене звук. Леко сила трябва да бъде в състояние да сложи дръжката надолу, връщане назад до нормалното. Механичната скоростна кутия не може да разчита на смазване на маслото, зависи от механичното свързване на компактния уред, като всички те разчитат на мазане на масла веднъж дълго след употребата на сушене на маслото, заключването на вратата при честата повреда.
6, за да използвате стандартната петстепенна конструкция на тялото на заключването, заключете тялото, за да задвижи щифта, за да го управлявате. Ke Yu Lockout Hasp заключване тялото в оригинални добре известни марки на базата на тялото на заключване за подобряване на структурата на заключване тялото в домашни и чуждестранни употребата е най-високата, разумна структура, ниски части износване, висока производителност, лесно Инсталация, дълъг живот, нормален живот от повече от 15 години, е похвален от потребителите, застрахователен език, антиблокиращ голям език и др. Приложение на страничния език (за защита срещу езика) за укрепване на конструкцията, ефективно предотвратява вратата след отваряне на езика, когато вятърът или ръчно изработени, когато езика на езика фрактура, огъване.