Как се прави заключване на клапана на място?

Как се прави заключването на клапана?
Клапата за блокиране на клапата е чудесно изобретение в нашия ежедневен живот, тясно свързано с надеждността и използването на комутационната апаратура е заключена. Така че имаме вратата на шкафа, която да инсталираме и поддържаме, че е необходимо. Трябва да бъдат стандартизирани и правилно инсталирани, ключалка и панелът не може да използва хартия и лента, прикрепена към силата не може да бъде инсталирана в ключалките на вратата, за да се избегне заключване на повърхността драскотини боя суха. Заключващите устройства на вратата трябва да бъдат инсталирани в съответствие с описанието на продукта, инсталацията трябва да обърне внимание на заключващата врата на ключалката не е с висока влажност, за да се избегне корозия. Използва се в процеса на ремонт, ще има петна, защото тези ключалки са изработени от цинкова сплав и медна ключалка, тя не е ръждясала, окисляването се извършва, но животът е твърде дълъг, което ще трябва да се използва само повърхността восък спрей четка да бъдат премахнати. Препоръчително е да използвате заключващ механизъм на вратата от неръждаема стомана, който няма да бъде окислен и ръждясал, но и по-трайни.
Матей ефект, вероятно сме чували, че колкото по-силен е по-силният, толкова по-слаб е този феномен. В отрасъла за блокиране на клапаните, развитието на гигантите на клапаните за клапани е гладко и крехко. Baode заключване индустрия развитие като снежна топка обикновено повече и по-големи. Докато малкият и среден бизнес с клапани за клапани, все още се бори, опитвайки се да има трудно развитие в картата.
Въпреки това, веловете Lockout гиганти също са разработени от малки и средни предприятия, по пътя е също "кървави" пробив, само днешните постижения. Прагът на малките и средните предприятия е дошъл, а индустриалното заключване на вентилите е вратата, но красноречивият успех; Животът е труден, от изчезването. За развитието на малките и средни предприятия, непрекъснатите усилия, иновациите, колкото повече минало е успешен пример, пресичат миналото, могат да бъдат класифицирани само в разпадането на данните за предприятията. През 2011 г. се забелязва повече "недостиг" на годината, лице на "недостиг на пари", "недостиг на електроенергия", "недостиг на работна ръка" и друг недостиг, малки и средни предприятия как да се паникьосват. Централната банка за повишаване на лихвените проценти, малките и средни предприятия, които финансират трудна, проста трудоемкостна индустриална верига, е трудно да се стигне дългосрочно. И трансформация и модернизация не е само викането лозунги може да бъде толкова просто. Малък и среден бизнес клапан клапан, как да се прекъсне проклятието ефект Матей, да се отървете от слабата по-слаба шапка, в трудна среда Valve Lockout "уловените същества" го?
Малките и средните предприятия трябва да намерят своя начин на развитие. Например, силата на трансформацията и модернизацията на предприятията, когато преобразуването на Huarui, за да се гарантира, че в сложната обстановка, за да се справи с темпото, в оцеляването на най-мощния "fit", оцеляването на най-силните в " отлична "; липса на техническа подкрепа и трансформация Силата на предприятието, може да "групово" развитие, в студената среда за заключване на клапани, "Baotuan" отопление, предимствата на няколко проекта комбинирани проекти заедно на ново ниво; или може да избере 1N режим, няколко малки и средни предприятия Използване на голямо предприятие, движено развитие.
По това време е необходимо известно умение, за да се избегне повреда на ключалката при ежедневна употреба, тъй като примерен процесът трябва да поддържа чистата клапа на клапата и след като е намерила някаква мръсотия около нея, измийте я навреме, за да избегнете прах или други замърсявания във въздуха в ключалката причини ненужни загуби.
От друга страна, когато отключим много трудно, тогава можете да получите малко молив вътре в мастилото може да бъде добра отворена ключалка. Не използвайте груба сила, принудена да отворите, за да избегнете деформация на вратата. В нашия ежедневен живот е много полезен начин да заключите вратата на електрическото шкафче и добър начин, че горепосоченото е основен начин за затваряне на клапаните, което се поддържа редовно.