Хелоуин парти

На първо място, LOCKEY желае на всички щастлив Хелоуин парти! Имате много време!

Хелоуин фанатик Хелоуин е традиционен фестивал на запад на 31 октомври всяка година. Хелоуин означава "свята нощ". Хелоуин стана един от най-популярните и популярни фестивали на годината и много хора го празнуват с голям ентусиазъм. Нощта преди 1 ноември е празник на есента, точно както ботаническото е празник на пролетта.

Символът на Хелоуин е "Джак-о'-лайтън" (наричан още "Джак-о-фенер", "Джак-о-фенер"). Историята е и от древна Ирландия. Историята е за човек на име JACK. Един ден Джак подмамил дявола да се катери на дърво и после издълбал кръст върху булото, за да го уплаши да слезе. Когато умрял, душата му не можела нито да отиде на небето, нито пък, а духът му трябваше да разчита на малка свещ, за да го води по света. В древната ирландска легенда малката свещта е била поставена в задушена ряпа наречена "JACK LATERN". Смята се, че скоро след пристигането си в Съединените щати ирландците открили, че тиквичките са изхвърлили ряпа, както в началото, така и в дърворезба, и са станали Хелоуин домашни любимци ,

На Хелоуин децата ще ходят от къща на къща с фенери с тиква и различни костюми, казвайки "трик или лечение", ако не давате бонбони, децата ще ви разгневят много и ще ви накажат по различни начини.

Ню Йорк Сити също така организира специална бърза обиколка на Хелоуин вечер с участието на куп вампири, зомбита, вещици, научни чудовища и др. Членовете на обществеността са добре дошли да посетят карнавала, който е пълен с хора от всички възрасти, полове, класове и националности.

ww