sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Разработване на таблото за блокиране

Разработване на таблото за блокиране

Jul 05, 2018


През 1982 г. OSHA издаде Регламент за контрол на опасната енергия, който влезе в сила 7 години по-късно, за да защити живота и здравето на работниците. С прилагането на регламента броят на американските жертви на работници спадна рязко. С друга дума, регламентът постигна големи постижения.

С течение на времето, lockout / tagout става всеобщо международно. С широко разпространеното приемане на локаут / маркер, Китай също се появи със съответното обяснение в "Закона за безопасност на производството". Това е голямо удоволствие и за двамата работодатели, които виждат предимството да приемат програма за заключване / маркиране и работници, чийто живот е гарантиран.

С развитието на технологиите и напредъка на обществото, блокирането / маркерите става все по-специфично. Вземейки Lockey като пример, ние покриваме голяма гама от защитни катинар, клапан блокиране, кабел заключване, блокировка прекъсвач, пневматично заключване, електрически заключване, заключване шамар, етикет за безопасност, заключване чанта & кутия & станция и етикет за безопасност. Lockey също разработват нови видове продукти за заключване за различни устройства.

Ние твърдо вярваме, че блокирането / маркерите ще се развият по-добре в бъдеще и всички работници по света могат да работят безопасно един ден.


2.jpg