Спазвайте правилата на OSHA - Lockout Tagout

Спазвайте правилата на OSHA

Американската служба по трудова безопасност и здраве при работа, известна като Асоциация по безопасност и здраве при работа, е създадена през 1971 г. и отговаря за издаването на стандарти за безопасност и здраве при работа. За защита на здравето и безопасността на американските работници. Спазването на стандарта OSHA може ефективно да защитава безопасността и здравето на работниците. Досега тя е намалила смъртните случаи и нараняванията с 60% за американските компании, които използват програмата.

Приета от повечето индустрии

Подобряване на производителността и минимизиране на престоя на оборудването

Продуктите за заключване / маркиране могат да спасят живота и да намалят разходите!

Около 10% от всички промишлени аварии са причинени от неспособността да се контролират правилно източниците на енергия. Според данните на US OSHA. Около 250 000 инцидента са свързани с нея всяка година. От тях 50 000 бяха ранени и повече от 100 бяха фатални.

Проучванията показват, че планът за контрол на източника на енергия може да намали процента на жертвите с 25% ~ 50%!

OSHA понастоящем брои блокировката / маркирането

OSHA засилва своите разследвания и статистически данни с оглед на сериозните рискове за служителите от опасни енергийни източници. Всъщност стандартът за блокиране / маркиране се превърна в най-често използвания OSHA регламент от производителите. Глобите на OSHA могат да варират от стотици хиляди долара до стотици хиляди долари.

0003