Класификация на блокировката на прекъсвача

1. Ключалка на миниатюрния прекъсвач: миниатюрната ключалка е изработена от високоякостна смола за лесно блокиране.

2. Заключване на големи разединители: широкомащабната ключалка на прекъсвача, изработена от високоеластична смола, устойчива на удари и назъбена неръждаема стомана, е по-здраво заключена и подходяща за използване при повече прекъсвачи. Уникалният дизайн може да бъде приложен към прекъсвача 380 V / 600 V и прекъсвача с максимална широчина и дебелина на дръжката до 41 мм и 15.8 мм.

3. Многофункционална ключалка на прекъсвача: новата ключалка на прекъсвача е изработена от стомана, цинк, алуминиева сплав и найлон, която е здрава и издръжлива. Плъзгащият се блок е проектиран веднъж на място и лесен за използване. Може да се използва с катинар или стоманена кабелна ключалка. Това е представител на новата ключалка на прекъсвача.

4, малки ключалки: малките ключалки са изработени от високоякостна смола, уникалният дизайн на фиксираните винтове на зъбите на акула, материалът от неръждаема стомана е качествен, като осигурява по-силно запушване на дръжката на прекъсвача с регулируем амортисьор и ключалките на двата страни на мащаба, за разнообразна дръжка на прекъсвача, дължината на превключвателя, подадена от ефективната дръжка за управление, се разхлабва, за да го направи по-сигурен.

cb