sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Сигнал за безопасност на Китай за сигнали за силна пазарна мощ?

Сигнал за безопасност на Китай за сигнали за силна пазарна мощ?

Aug 24, 2017

Предупреждаването за безопасност на Китай е знак за силно търсене на пазара?
Тъй като пазарът се нуждае от все по-голямо предупреждение за безопасност на местното търсене, като супермаркети, торбички, етикети за дрехи, болници и бижута.
Следващото подчертава няколко специални медицински етикети за безопасност. Това са през последните години в Китай постепенно се прилагат към медицинските предупредителни знаци за безопасност и има добри пазарни перспективи, надяваме се да вдъхновим всички.
1. Предупредителен етикет за безопасност на кръвта
Понастоящем търсенето на Китай за предупреждение за безопасност на кръвоносните съдове се е увеличило значително, не само от нуждите на пациентите с вестникарски печат, но много предприятия в нашата страна физически преглед трябва да тестват кръвната композиция. Предупредителни знаци за безопасност за безопасност в кръвта чрез центъра за сертифициране на качеството на сертификата за съответствие с RoHS, китайското седалище на болестта на нетоксичния тест, което се отнася до качеството на кръвта и безопасността при кръвопреливане.
2. Спиране на знаците за предупреждение за безопасност
Спирането на сигнала за предупреждение за безопасност в Китай току-що започна, но за чуждестранните пазари отдавна не е нищо ново. Чрез използването на специални материали и процеси, висящите етикети за безопасност могат да носят информация, но също така имат добра оценка на окачването, значително опростяват тромавото спиране на болничния процес, спестяват време и подобряват ефективността.
3. Безопасно предупреждение за безопасност
В сравнение с изискванията на обикновеното етикетиране на бутилки, етикетирането на течни фармацевтични продукти върху етикета на етикета на бутилката с LDPE ще представлява риск от залепване. Следователно, това изисква ниска пропускливост или дори непропусклив сигнал за безопасност. Като Avery Dennison за клиентите да разработят непропусклив лепило.
4. Етикети за безопасност за малък калибър
Във фармацевтичната индустрия и продуктите за здравеопазване в RMB има много малък диаметър с малък диаметър по-малък от 15 мм. Голяма част от тази причина трябва да се отдаде на текущите резултати от научните изследвания в областта на медицината, т.е. концентрацията на наркотици се увеличава и нараства, така че търсенето на опаковки с малък диаметър се увеличава. Съответно, това доведе до необходимостта от малки маркери за предупреждение за безопасност, осигуряващи нова пазарна площ за фирмите за печатане на фармацевтични опаковки.
5. Предупредителен етикет за безопасност при ниска температура
Тъй като лабораторните изисквания за ултра ниска температура запазване на висок офсетов печат, като температура на съхранение на сух лед -80 ℃, температура на съхранение на течен азот -196 ℃, използването на обикновени етикети за безопасност Warning не може да отговори на това изискване, трябва да използвайте ниска температура Безопасност Предупредителни табели, толкова ниска температура Безопасност Предупреждение Трябва да се носят етикети.
6. Етикети за флуоресцентно предупреждение за безопасност
Всяко лекарство трябва да има ясна машина за идентификация, за да улесни проследяването и проследяването. В резултат на това хората обикновено използват код за предупреждение за безопасност, за да се идентифицират. За да се сведе до минимум пропускателната способност, съответният персонал трябва да проверява всяко лекарство, за да гарантира, че медицинската опаковка е нанесена с етикети за безопасност. Предупредителният етикет за бели кодове е сравнително лесен за откриване, но за предупредителния етикет за прозрачен филмов кодировка е необходимо в лепилния материал, отпечатан върху повърхността на флуоресцентния модел, или самозалепващият материал да даде свой собствен флуоресцентен ефект , който е флуоресцентен предупредителен етикет.
7. Предупредителен етикет за безопасност
Сигурността на процеса на доставка на веригата все още е от съществено значение за гарантиране на автентичността и безопасността на фармацевтичните продукти.
От текущата гледна точка, "годишния доклад на печатната индустрия в Китай", фалшивите истински фармацевтични продукти все още е продължение на проблема в глобален контекст. Смята се, че 10% до 20% от световните фармацевтични продукти са фалшиви продукти. За да се сложи край на фалшифицирането на фармацевтични продукти, много фармацевтични производители предприемат свиващ се бизнес модел на веригата за доставки, а опаковките и етикетирането показват силен интерес, особено за технологиите за сигурност - меки точки, които също раждат сигнал за предупреждение за безопасност Пазарно търсене.