Кратко въведение към LOTO устройства


Безопасност катинар е необходимо устройство за пълен блокировка с останалите кичури. Без значение какъв вид на защитно устройство в крайна сметка локаут се попълват чрез безопасност катинар. Катинар безопасност може да се използва самостоятелно, докато други безопасност ключове не може, така че прилагането на катинар безопасност е много обширна и търсенето на пазара също е много голям.

Прекъсвач блокировка е един вид защита на електрически уред, по-специално във връзка с блокирането на използвани за предотвратяване на погрешно работата на прекъсвач блокировка.

Клапан локаут се използва главно за заключване клапан и защити безопасността на работата на клапана. Дали клапан ключове са приложени или не, тя е свързана към значението на безопасната експлоатация. Някои клапани обикновено са отворени и някои клапани са нормално затворен. Следователно безопасността трябва да се счита за да се избегне погрешно операция.

Блокирането на кабела е блокирането на безопасност, която се определя чрез навиване на кабела и накрая заключена с катинар за безопасност. Кабелни брави имат широк спектър от приложения и изискват само един кабел блокировка за завършване на блокиране на множество устройства или превключватели. Обикновено се използва за заключване на различните клапани и конвенционални ключове може да не заключване на специална сила източник, по този начин, кабелна блокировка е необходим ефективен инструмент в различни заключване процедура.

Блокировка закопчалка е блокирането на безопасност, които могат да предоставят множество катинар точки, така че оборудването може да използва няколко безопасност Катинари в същото време за управление на блокировка. По време на поддръжката на оборудването устройството не може да стартира операция, освен ако всички Катинари се отварят. Тя може ефективно да предотврати безопасност инциденти, причинени от служителите misoperation.

Управление на блокировка станция е важна част от блокировка/заключващи и обезопасителни програма, главно включително блокировка плоча, блокировка станция, блокировка кутия, блокировка чанта и т. н. Тя може да ефективно управление LOTO изделията, правилно ги съхранява и да се избегне хаос управление, причинени от неправилно боравене на служителите.