sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Вие сте наясно със сигурността на блокирането на клапаните?

Вие сте наясно със сигурността на блокирането на клапаните?

Oct 16, 2017

Знаете ли за сигурността на блокирането на клапаните?
Valve Lockout е разработен с развитието на електронната технология, при използването на удобството, анти-Valve Lockout метод за отваряне, интелигентно управление и други аспекти на механичната ключалка не могат да бъдат сравнявани, така че изискванията за безопасност на индустрията са широко използвани. В момента на пазара са предимно магнитни карти, IC карта, TM карта, RF карта клапа Lockout. В много марки, много разновидности на Valve Lockout, как да избирате? В покупката на клапана за клапани, напомнянето трябва да обхване следните принципи. В случай че
Функция, която да се използва заедно с околната среда
Според заявлението за определяне на функционалните изисквания, тъй като използването на различни среди има различен функционален фокус. Като офис на финансовата институция Вентила Lockout, трябва да има функцията: цялата ключова карта трябва да има функция за ограничаване на времето, заключване на вратата, за да отворите функцията за запис, има йерархични функции за управление. Въз основа на основните функции, за да се адаптират към бъдещото развитие, можете да разгледате разширяването на системата за заключване (системата може да управлява персонала, обществения канал, специализирания канал и т.н.), да разгледа технологията на картовата система интерфейс и други въпроси, да се направи в реално време врата за наблюдение на стаята на държавата, в случай на извънредни събития може да контролира вратата отворена и така нататък. Най-доброто решение е да свържете ключалката на вратата и да разгледате интерфейса на друга IC карта, за да получите картата.
Безопасността, стабилността са изключително важни
Заключванията на вратите като продукти за сигурност трябва да бъдат безопасни и стабилни. Сигурността може да бъде измерена по два начина: едното е да се противопостави на умишлено унищожение, зло и умишлено разтърсване, пробиване и други насилствени щети. В тази връзка, сегашната механична ключалка и механичната якост на блокировката на вентилите обикновено отговарят на изискванията. При всички видове ключалки на вратите само заключващата клапа на RF картата е изцяло затворена, най-сигурна. На второ място, за да се предотврати технологията да се отвори, механични заключване анти-технологична способност да отварят много лошо. Независимо от структурата на механичната ключалка може да се отвори с други средства. Ключът може да бъде копиран е голям риск за сигурността. В заключването на клапана картата лесно се копира поради ограничения на паролата. IC карта и RF карта е напълно решаване на проблема за предотвратяване на отваряне на технологията.
Като ключалка на вратата, нейната стабилност също е много важна. Във вратата не трябва да се отваря вратата, вратата не може да бъде затворена, когато вратата към финансовата индустрия може да доведе до сериозни загуби. По принцип няколко клапана за блокиране на клапата, стабилността на блокировката на клапана за RF карта е значително по-висока от тази на други клапани. Магнитната карта се страхува от силно магнитно поле, IC карта страх от масло, прах и статично електричество (особено сухо време и вълна заедно) и RF карта с напълно запечатани, водоустойчиви, антистатични, антипрахови характеристики. От подхода на читателя, само RF четецът на карти не докосва, най-дългия му живот.
Трябва да се има предвид развитието на технологиите
IC карта може да се използва като идентификация, билети, електронни портфейла и т.н., и контакт IC карта клапан работа Lockout карта не е удобно (дълго време за работа), лоша приспособимост към околната среда и други трудни проблеми постепенно да бъдат елиминирани, - обществено ползване на околната среда, като посещение, консумация на храна, система за обществен транспорт, паркинг и т.н. Безконтактното блокиране на вентила на IC картата е нов тип блокиране на клапаните, което току-що е произведено. Благодарение на високата си надеждност, висока степен на сигурност, без контакт, бърза и лесна работа, дълъг срок на експлоатация и контактуване с IC Card Valve Lockout продукти за подмяна.