sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Въпреки че катинара за безопасност, но четири основни грешки трябва да знаете

Въпреки че катинара за безопасност, но четири основни грешки трябва да знаете

Sep 05, 2017

Въпреки че катинар за безопасност, но четири основни грешки трябва да знаете
Защитен катинар за лесно разузнаване
Развитието на науката и технологиите е удобство за живот, интелигентните домашни продукти са типичен пример, като един от важните им компоненти, а сега и развитието на технологията Safety Padlock също се променя, все повече и повече потребители се признават и търсят. За да ви позволим в редица продукти с по-добър избор за вас, че един, днес Xiaobian да ви даде съвети няколко често срещани грешки, надявайки се да ви дам някаква помощ.
Често срещани грешки 1:
Ирис, разпознаване на лица, толкова по-отдалечен е телефонът по-сигурен
Отпечатването на пръстови отпечатъци, паролите, картите за близки са текущия начин да отключите откриването, ириса, разпознаването на лица, дистанционното за мобилни телефони, приложението и други технологии са все още перфектни, новата технология не е стабилна до известна степен. машина, което води до рискове за сигурността, са неизмерими, тези, които не са наистина зрели "високотехнологични" в практически приложения, може да откриете, че това са рутинни процедури.
Често срещани грешки 2:
Следвайте сляпо
С мрежата все по-развити, достъпът до информационни канали е по-разнообразен, но Safety Locklock като практически домашни продукти, преди да купуват или трябва да направят повече домашна работа, в зависимост от реалната им ситуация да изберат да купят стила и функцията. Например, корейски предпазен катинар с корейски пожар, но в действителна употреба, но установи, че вратите на Южна Корея обикновено са сравнително тънки, леки и повечето китайски семейства са по-дебели, тежки врати, инсталирани в Китай. , а заключването на вратата не може да се използва в китайски семейства, животът може да бъде съкратен.
Често срещана грешка 3:
Няма защитен катинар с механичен блокиращ блок
Без значение какъв е ключалката, първият приоритет е да се защити сигурността, Safety Padlock не може да се отклони от този път. Наскоро Xiaobian намери някои производители, опитващи се да се откажат от традиционния механичен цилиндър за заключване, да преминат към автоматичен превключвател. Този подход не си струва да се популяризира. Никога не можем да предвидим кога ще бъде заключващият катинар, когато има някои незначителни проблеми, механичният цилиндър за заключване е спешен случай за спешна защита.
Често срещани грешки 4:
Предпазните катинари са високо лукс
Пазарът има някои високи цени на продуктите на предпазния катинар, съчетан с разбирането на потребителя за пазара на предпазния катинар, което е в резултат на това, че много потребители все още вярват, че защитният катинар е висококачествен потребителски продукт. С развитието на интелигентния дом на пазара тези години, Safety Padlock вече не е високо на лукса, много евтини продукти тихо се доближават до нашия живот, ние можем да купим чрез използването на материали, стабилност, сигурност и др. Помислете, за да избегнете цената на висококачествени катинари за сигурност, изберете наистина подходящ за Вашия предпазен катинар.
В края на октомври "сигурността на Китай, свързана със заключващата индустрия и интернет форума за двойно развитие на автомобилите", проведена в Шанхай, данните от срещата показват, че: Към момента националната заключителна индустрия достига 60 милиарда юана, врата заключване индустрия производството 6 милиарда юана. Традиционните механични ключалки все още заемат по-голямата част от пазарния дял, предпазният катинар все още не е влязъл в по-голямата част от семейството.
Понастоящем търсенето на пазара на предпазния катинар се състои главно във финансовите, военните и полицейските, бизнес офисите, жилищата от висок клас, новите недвижими имоти и т.н. за обикновените потребители, тяхната информираност за катинара за безопасност не е висока, все още е в фазата на приспособяване.
Китайският защитен катинар в пазарния дял на гражданското заключване от само 2%, докато в Европа и Съединените щати, защитният катинар е представлявал 50% от гражданските ключалки, Япония и Южна Корея, представлява повече от 70% , Коефициентът на катинар е 90%.
Всъщност, в сравнение с традиционните механични ключалки, предимствата на предпазния катинар са очевидни. Неговата не само висока, но и в използването на доста удобен, в същото време, на безопасността фактор също е значително подобрена.
Повечето местни производители имат пръстов отпечатък, парола, ключ за дистанционно управление, мобилен телефон и друг отворен режим .......
Заземяване газ точка, обкръжаващите приятели сватбена рокля нови къщи навсякъде, разговаряйки за проблема с ключалката, ние всички се съгласихме да изберем защитния катинар. Тяхната причина е модерна, втората е безопасна, третата е удобна, четири красиви вида трябва да принуди мрежата, ние не вярваме, че крадците технология могат да настигнат екипа за безопасност на катинара R & D.
И обикновените домашни уреди, разработването на безопасен климакс на катинар няма да дойде далеч. Например, все още използваме черно-бял телевизор, се появи цветна телевизия. Но в селото само "милиони домакинства" могат да си позволят ах. Но привлекателността на продукта не може да спре покачването на цените. Така че разработката на катинара за безопасност няма да бъде затворена