sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Разработване на маркер за предупреждение за безопасност

Разработване на маркер за предупреждение за безопасност

Jun 09, 2017

Разработване на маркер за предупреждение за безопасност
Предизвикателствата за разработване на предупредителни етикети за безопасност, метода на офорт в сравнение с традиционния механичен метод за щанцоване, с кратък производствен цикъл, променят размера на предимствата на удобството и бързината. Методът на механичното щанцуване трябва да има високо прецизно оборудване за щанцоване и оборудване за обработка на матрици, като цикълът на разработка е от 2 до 3 месеца. Поради особеностите на метода на оформяне, сложността на частите няма нищо общо със степента на лекота на обработка и механичният метод на щанцоване за справяне със сложни части за живеене ще увеличи производствената трудност, а някои дори не могат да бъдат обработена. Методът на ецване трябва само да проектира филма, новото разработване струва по-малко. Метод на ецване за производство на метални части без бръчки, не променят магнитните свойства на материалите, преработени продукти след гладка коса не е най-малката промяна. Метод на ецване за големи количества, голямо разнообразие, голяма плоска повърхност на обработката на тънки метални материали и метални продукти върху декорацията на повърхността, но също така се отнася за единични парчета от малка групова защита. Използва се във всички видове интегрални схеми за олово и флуоресциращ дисплей, решетка, микрозарязване, покритие на интегрални схеми, повърхностен монтаж, платка за запояване и други продукти.
Познавате ли метода за производство на етикет за предупреждение за безопасност? Предупредителни знаци за безопасност в живота ни могат да ни помогнат на много места, но почти никой не може да мисли за това няколко човека как да направят метода, днес фабрика за предупреждение за сигурност, за да каже как е производственият метод, всички заедно да разберем какво за това:
1. Дизайн на продукта: Съгласно чертежите, картини или проби за проектиране на големина на продукта, дебелина, структура, ъгъл и повърхностни шрифтове.
2. Формоване: След завършване на рисуването чрез професионалния триизмерен софтуер за преобразуване на файла, започнете гравиране на мухъл → полиране на мухъл → монтаж на матрица → тестов режим → завършен.
3. Инжекционна обработка: матрицата, монтирана на машината за леене под налягане за отстраняване на грешки, обърнете внимание на наблюдението на ефекта на повърхността, за да се уверите, че предупредителните етикети за безопасност на инжектирането след преминаване в партидната обработка.
4. Повърхностна обработка: продуктът се запълва, след като се оформи в цвета на повърхността, за да се добави, според предварително направения ефект за избор на необходимия процес. Като например: галванопластика, пръскане, печатане, скулптура и друга повърхностна обработка, тук не е пример за по-подробен производствен процес, моля, преместете референтните материали за производствения процес на предупредителния етикет за безопасност при инжектиране.
5. Опаковка: След приключване на всички процеси след завършване на необходимостта от продукти за предупреждение за безопасност на инжектиране, за поставяне на двустранно лепило, стикери, лесни за монтаж след употреба (изберете комплекта крак, ключалката, дупките с винт). Поставете крайния продукт след теста, за да предотвратите лоши продукти в квалифицираните продукти, където завършихме готовия продукт, който трябва да бъде завършен в опаковката. След преминаване на инспекцията един по един опаковка, количествена малка опаковка в картонени кутии, а след това и малка опаковка от хартиена кутия.
Щракнете върху приложението