11 · 11 Пазаруване Карнавал

Двойна Единадесет карнавален онлайн пазаруване е да се посочва всяка година на 11 ноември (ден за сингъл) ден за насърчаване на мрежата. На този ден много онлайн търговци ще бъдат мащабни промоционални дейности.

Произход на фестивала

Двойна единадесет онлайн карнавал произхожда от китайски онлайн мол в промоционални дейности, проведена на 11 ноември 2009 г., участва в броя на търговците и промоциите са ограничени, но оборотът далеч над очаквания ефект, така че на 11 ноември стана китайски фиксирана мрежова платформа за дата в мащабни промоционални дейности. Двойна Единадесет през последните години се превърна в ежегодно събитие в китайската електронна търговия и постепенно се отрази на международната индустрия за електронна търговия. Двойният единадесет, 2018, 2 минути и 5 секунди оборот достигнаха 10 милиарда юана. 26 точки 02 секунди оборот достигна 50 милиарда юана, Двойна единадесет котка пробив 50 милиарда юана миналата година в 40 точки и 12 секунди; 1 час и оборот от 67,2 милиарда юана. 1 час 01 пункта оборот достигна 10 милиарда долара;

Сега локалът иска да донесе уникални двойни десети промоции на международни приятели, да усетите уникалната електроенергия от деня на Китай заедно, усещане за топла атмосфера от електронната търговия. На двойно десето място поръчка през периода на клиент, можете да се насладите на преференциални, 7 пъти големите възможности са рядкост, надявайте се, че можете да се събирате, за да участвате в двойното китайско парти!

11