sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Държач за безопасност на скелета

Държач за безопасност на скелета

Част №: SLT01 Държач на скеле a) Изработен от ABS. б) Осигурява системно, процедурно и законово спазване на скелета на работни площадки. в) Осигурява ясна инспекционна пътека, осигуряваща цялостност и контрол на извършената работа. г) Етикетите са достъпни в три трайни материали за писане, осигуряващи силно визуална и привличаща вниманието информация. д) Всеки с държач на таг за скеле и таг. Таговете могат да бъдат персонализирани.

Описание

Част №:   S LT0 1

S таг за държач на ковчег

а) Изработена от ABS.

б) Осигурява система,   процедурно и законово спазване на скелета на работни места.

в) Осигурява ясна инспекционна пътека, осигуряваща цялостност и контрол на извършената работа.

г) Маркерите са налични в три трайни материали за записване,   предоставяне на силно визуална и привличаща вниманието информация.

д) Всеки с държач на таг за скеле и таг. Таговете могат да бъдат персонализирани.

 

Част №

описание

SLT01

Размер: 310 мм х 92милиметър, Диаметър: шейсетмилиметра

SLT02

Размер: 213мм х 56милиметър

S LT0 3

Размер: 81 мм × 39 мм

Пример на Lockout tagout5

Случай 5

Описание на произшествието: през 2012 г., Bangkok co. Fiber fiber co., LTD. Канистрата за газ избухна и се запали в индустриален парк Маапу, провинция Районг, Тайланд. Експлозията беше много мощна. Малко след експлозията сградата се запали и произведе много дим. По време на експлозията и пожара над 60 работници бяха на работа, при които загинаха 12 души и бяха ранени повече от 100 души.

Причината за произшествието: работниците не са спазили процедурите за безопасност при почистване на производствената линия на толуен поради периода на изключване, което е причинило толуола да се запали поради излагане на прегряване.

Метод за подобряване: когато ремонтирате и почиствате химически тръбопровод, опитайте се да изпразнете газ, течност и налягане в тръбопровода и да го заключите. Ако обектът вътре в тръбата има специални изисквания за температурните условия, той трябва да се използва от професионално оборудване при изхвърляне на остатъчна енергия.


Дело 6

Описание на злополуката: работник по поддръжката в производствен завод почиства и закрепва контролния панел на електрическия шкаф. Неговият колега му казва, че контролния панел е отрязан и Lockout татуировка. Персоналът по поддръжката не провери отново сами, след това отвори електрическия шкаф и директно работи. Фактът, че колегите не са прекъснали безопасно основното захранване, обслужващият персонал е ранен от токов удар.

Причина за произшествието: колегите от обслужващия персонал изключиха само част от захранването на контролния панел и проведоха Lockout татуировка, но не изключиха основното захранване; Персоналът по поддръжката преди операцията лично не е проверил дали захранването е затворено, също не е използвал химикалката, за да провери дали електрическата платка е жив, след което директно работи.

Начини за подобряване: не поставяйте напълно собствената си безопасност в ръцете на другите, разделението на труда между колегите, за да комуникират добре предварително; Уверете се, че енергийната изолация и блокирането на блокирането се извършват строго преди работа и не забравяйте да измерите дали оборудването е на живо с химикалка преди работа.


Hot Tags: Държач за безопасност на скелета

Изпрати запитване