Маркер за проверка на безопасността

Маркер за проверка на безопасността
Информация за продукта

Част №:   S LT0 1

S таг за държач на ковчег

а) Изработена от ABS.

б) Осигурява система,   процедурно и законово спазване на скелета на работни места.

в) Осигурява ясна инспекционна пътека, осигуряваща цялостност и контрол на извършената работа.

г) Маркерите са налични в три трайни материали за записване,   предоставяне на силно визуална и привличаща вниманието информация.

д) Всеки с държач на таг за скеле и таг. Таговете могат да бъдат персонализирани.

 

Част №

описание

SLT01

Размер: триста и десет мм х деветдесет и две мм, Диаметър: шестдесетmm

SLT02

Размер: двеста и тринайсетмм х 56 милиметър

S LT0 3

Размер: 81 мм × 39 мм

4

Процедури за блокиране и управление на поддръжката

Брави и марка

Всички цехове и отдели на централата трябва да имат най-малко една специална ключалка и етикет. Персоналът за управление и поддръжка трябва да има повече брави и закачалки, които да подпомогнат заключването и закачалките. За всяко оборудване има повече от един мотор. Изискват се брави и закачалки, а ключалки и закачалки са необходими за друго свързано оборудване (например клапани).

Бравите и табелите на отдела отговарят за сервиза, директора на отдела или специално лице. Съхранявайте подробен файл за заключването и маркера и използвайте записи (записи в използването трябва да посочват използването, времето и отговорното лице). Ако заключването и маркерът са изгубени или не могат да бъдат използвани по някаква причина, незабавно докладвайте на своя ръководител.

обучение

Всеки служител в централата трябва да бъде обучен да идентифицира опасни сили, видове видове, размери, методи за изолиране и контрол. Всички служители трябва да знаят, че устройствата за локализация на Lockout не могат да се стартират. Новите служители трябва да бъдат обучени в процедурата за локализация преди започване на работа. Преквалифицирайте се поне веднъж годишно. Преквалификация и преквалификация са необходими, когато служителите са прехвърлени в рамките на компанията.

Всеки служител провежда обучение за блокиране на локация и съхранява записи за обучение.

Количеството енергия, което може да се запази след изолирането на устройството. Например енергия, съдържаща се в пружина, маховик, течност или газ под налягане, кондензатор или тегло.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашият етикет за проверка на безопасността на скелета, направен от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализирани предпазни скелета за проверка, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Запитване