sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Етикет на държача за скеле на ABS

Етикет на държача за скеле на ABS

Част №: SLT02 Държач на скеле a) Изработен от ABS. б) Осигурява системно, процедурно и законово спазване на скелета на работни площадки. в) Осигурява ясна инспекционна пътека, осигуряваща цялостност и контрол на извършената работа. г) Етикетите са достъпни в три трайни материали за писане, предоставящи силно визуална и привличаща вниманието информация. д) Всеки с държач на таг за скеле и таг. Таговете могат да бъдат персонализирани.

Описание

Част №:   S LT0 2

S таг за държач на ковчег

а) Изработена от ABS.

б) Осигурява система,   процедурно и законово спазване на скелета на работни места.

в) Осигурява ясна инспекционна пътека, осигуряваща цялостност и контрол на извършената работа.

г) Маркерите са налични в три трайни материали за записване,   предоставяне на силно визуална и привличаща вниманието информация.

д) Всеки с държач на таг за скеле и таг. Таговете могат да бъдат персонализирани.

 

Част №

описание

SLT01

Размер: триста и десет мм х деветдесет и две мм, Диаметър: шестдесетmm

SLT02

Размер: двеста и тринайсетмм х 56 милиметър

S LT0 3

Размер: 81 мм × 39 мм

1

Процедури за блокиране и управление на поддръжката

процес

1. Отговорното лице уведомява оператора на свързващата машина или процеса, за да обясни причината за блокирането на Lockout.

2. Ако машината работи, операторът трябва да спре машината чрез нормалната стъпка на спиране.

3. Обяснете причината за заключването и маркера в сервиза и свързаните с него устройства. Изключете захранването на стартера и други захранващи изолатори. Затворете всички клапани, за да предотвратите появата на потенциални опасности като пара, опасни течности и сгъстен газ.

4. Заключете надеждно стартера и другите силови изолатори в положение "изключено" и заключете, проверете и затворете всички клапани.

5. Групово заключване: когато само едно пусково устройство задвижва други устройства за изолиране на мощността, върху устройството се поставя една или повече вериги (разположени при управлението). Всяко лице или поддръжка трябва да добави един от своите собствени ключалки към множеството вериги. Когато е необходимо да се заключи повече от един изолатор на енергия, отговорното лице прилага специални групови брави, за да заключи всички включени мощностни изолатори. Ключовете на тези ключалки трябва да бъдат поставени в кутия за групово заключване и всеки член на групата трябва да постави своя собствена ключалка в кутията за групово заключване. При необходимост могат да се използват множество вериги.

6. Hangtag: ако устройството за изолиране на захранването не може да бъде заключено, hangtag показва, че устройството не може да бъде отворено. Така че тагът трябва да привлече вниманието на всички, особено тези, които се опитват да отворят изолацията на захранването.

7. Група за окачване: всеки, който работи в група, трябва да окачи своя собствена табелка на силовия изолатор.

8. Забележка: само човекът за блокиране има право да се отключва и изтрива след приключване на работата.

9. Проверете дали никой не може да отвори устройството от който и да е бутон за старт или контролен панел.

10. Проверете и се уверете, че други процедури или механични опасности са правилно предотвратени. Небрежността или липсата на бдителност е основната причина за нараняването и всички въртящи се машини трябва да бъдат напълно спрени.

Разрешението за Lockout татуировка трябва да бъде публикувано на очевидно място около заключващата писалка, за да се покаже, че устройството вече е Lockout. В този момент могат да се почистват, ремонтират, монтират и други работи.

12. За операциите на място на външния персонал съответните отговорни отдели изпращат специален персонал, който да изпълнява работата на домашното робство при условията на сигурност на проекта за аутсорсинг и стриктно прилага тези мерки.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашият етикет за държач на скеле за скелета, направен от един от професионалните производители и доставчици на заключващи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализиран етикет за държач на скеле, произведен в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: абс скеле притежатели таг производители производители Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване