sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Тагове за блокиране на безопасността

Тагове за блокиране на безопасността

Предупредителен знак за безопасност a) Изработен от PVC материал. б) Може да се пише с писалка за изтриване. в) Използвайте с катинар, за да напомните, че устройството е било блокирано и не може да се използва. Може да се отвори само от този, който го заключи.

Описание

Част №:   LT01

Таг за предупреждение за безопасност

а) Изработен от PVC материал.

б) Може да се пише с писалка за изтриване .

в) Използвайте с катинар, за да напомните, че устройството е било блокирано и не може да се използва. Може да се отвори само от този, който го заключи.

г) На етикет,   можете да видите „опасност / Не работете / Внимание език за предупреждение за сигурност, както и„ име / отдел / дата “и т.н. празно, за да попълните .

д) Други формулировки и дизайн могат да бъдат персонализирани.

 

Част №

описание

LT01

Размер:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

LT0 2

Размер:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

LT0 3

Размер:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

Оборудването не е в ред

През юли 2006 г., Yang Mou, работник на някоя компания на Кингдао, разглоби машината за инжекционно формоване, за да стреля нагревателния пръстен на главата на частно електрически ток, причинява смъртта на 1 човек.

История на злополуката:

Оператор на машина за леене под налягане, Ян, когато удари, удари калъпа, след това намерете занаятчия джао, джао съдия е оборудване на дюзата задръстване, а след това кажете на Yang изпускателна дюза. Съгласно правилата: разглобете дюзата трябва да изключи главното захранване и да се експлоатира от професионален сервиз; В случай, че не е в съответствие с разпоредбите на изключената обща мощност, Ян ще премахне нагревателния пръстен, резултатите от клещи за тръби докоснаха магистралната линия на намотката, Ян падна на земята, спасявайки невалидни.

Причина за злополука:

1. Основната причина за произшествието е, че технологът неправомерно насочва оператора Янг да извади дюзата и не успява да наблюдава мястото на експлоатация.

2. Операторът на оборудване Ян отстрани живите части на оборудването без прекъсване на тока, което е пряката причина за произшествието;

Аварийна отговорност:

1. Произшествието, причинено от незаконното командване на технолог джао, е основната причина за произшествието и той е основно отговорен за него.

2. Ян е бил отговорен главно за произшествието поради незаконната си експлоатация.

3. Златната пластмасова компания, дежурна охрана ю, не е открила навреме, че работниците са нарушили правилата и разпоредбите, дават административно икономическо наказание.

4. Лицето, отговорно за учредяването на дружеството, клоновата фабрика и съответните ръководители на бизнес отдела, поемат отговорността на ръководството и налагат административни и икономически санкции.

Предупреждение за злополука:

1. При никакви обстоятелства операторите работят в съответствие с правилата и разпоредбите и процедурите за експлоатация на оборудването и не трябва да работят сляпо или да поемат рискове. Всяко моментно нарушение може да доведе до лоши резултати.

2. Всички нива на персонал от звена за производствен опит трябва да поставят безопасността на първо място и наистина да постигат безопасност на първо място. Ако предварително се обмисли безопасността и се контролират нарушенията в процеса на поддръжка, може да се избегнат инциденти.

Специално проектирани в съответствие с вашите специални изисквания, нашите етикети за заключване на безопасността, направени от един от професионалните производители и доставчици на блокиращи продукти в Китай - LOCKEY. Приветстваме Ви да продавате на едро персонализирани етикети за заключване на безопасност, произведени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а ние също предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: производители за безопасност блокиране на етикети Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване