sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto Tag Lockout

Loto Tag Lockout

Предупредителен знак за безопасност a) Изработен от PVC материал. б) Може да се пише с писалка за изтриване. в) Използвайте с катинар, за да напомните, че устройството е било блокирано и не може да се използва. Може да се отвори само от този, който го заключи.

Описание

Част №:   LT01

Таг за предупреждение за безопасност

а) Изработен от PVC материал.

б) Може да се пише с писалка за изтриване .

в) Използвайте с катинар, за да напомните, че устройството е било блокирано и не може да се използва. Може да се отвори само от този, който го заключи.

г) На етикет,   можете да видите „опасност / Не работете / Внимание език за предупреждение за сигурност, както и„ име / отдел / дата “и т.н. празно, за да попълните .

д) Други формулировки и дизайн могат да бъдат персонализирани.

 

Част №

описание

LT01

Размер:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

LT0 2

Размер:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

LT0 3

Размер:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5 mm (T)

Неправомерно влизане в оборудването

През май 2003 г. регионалните оператори за адсорбция с фабрика за работа на оборудване за формоване на пикочния мехур, при условие без да казват на никого, от жлъчната станция до стълбата на адсорбционната машина на котлона в задната част на подходящото вътрешно място за поставяне в нормалната работа на оборудването, бяха пускане на дросел в главата, алармата за повреда на оборудването се открива от надзорните органи, отведена в болница, след спасителната невалидна смърт.

Причина за злополука:

1. Без да уведомява никого, починалият го е свързал жлъчната станция на адсорбционната машина към гърба на адсорбционната машина и е проникнал в бягащото оборудване от порите на стълбата на желязната рамка отзад, което е довело до счупване на главата при движение мухъл и беше пряката причина за произшествието.

2. Непреки причини за произшествието са лошата осведоменост за безопасността на операторите, слабият надзор и управление на безопасността на място и забавянето на разследването и наказанието за незаконна експлоатация.

Аварийна отговорност:

1. Произшествието е причинено от нарушение на правилата от страна на Гоо и той е жертва на произшествието и главно отговорно лице за произшествието;

2. Обучението по безопасност на служителя по безопасност не беше проведено и положението на персонала на място беше извън контрол, което доведе до произшествието. За да премахнете длъжността за уволнено лечение, наложите вето на месечната заплата;

3. Монитор Джия загуби контрол на надзора над служителите, довел до злополуката, отстрани и уволни Джия и отказа месечната заплата;

4. Ген, ръководителят на отдела, отговаря за основното ръководство, ако не успее да извърши управление на безопасността на място. Ген, ръководителят на отдела, е уволнен и уволнен.

5. Служител за безопасност в клоновия завод на gao mou на отдела за обучение по безопасност, на място надзорът на персонала не е на място, gao mou отстранен от длъжността и уволнен, наложи вето на обработката на месечните заплати.

6. Министерството на безработицата отговаря за министъра на ванга, министърът на публичните предприятия отговаря за отговорността на ръководството, дава административно икономическо наказание.

Предупреждението за произшествието

1. Експлоатационният персонал трябва да работи в съответствие с правилата и разпоредбите и процедурите за експлоатация на оборудването при никакви обстоятелства и не трябва да рискува.

2. В този случай правилото за работа на адсорбционната машина трябва да бъде първо да изключи захранването, а отговорното лице трябва да отговаря за мониторинга на място, преди да влезе във вътрешната работа на устройството. Гоо не е действал в съответствие с правилата, в случай на липса на електрозахранване, за да уведоми някого в оборудването, което води до инцидента.

3. Всички звена трябва да изучават и подобряват техническите мерки за предотвратяване на злополуки, да подобрят основната безопасност на високото оборудване от гледна точка на оборудването, съоръженията, технологиите и т.н.

Hot Tags: Loto tag lockout

Изпрати запитване