sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Пластмасова кутия за висящо групово заключване с малка висяща група

Пластмасова кутия за висящо групово заключване с малка висяща група

Част №: LK31 Монтирана кутия за групово заключване a) Монтираната на стена кутия за групово заключване е леена под налягане чрез използване на Isoplast полимери за допълнителна издръжливост, има отлична химическа и топлинна устойчивост и е невъзможна да корозира. b) Заключващите релси съдържат до 8 катинара, а слотът отпред позволява да се поставят ключове, когато кутията е заключена. в) Използвайте по едно заключване на всяка контролна точка на енергия и поставете ключовете в заключващото поле; след това всеки работник поставя своя кутия на кутията, за да предотврати достъпа.

Описание

Част №:   LK 31

Стенна кутия за заключване на група

а) Монтираната на стена кутия за групово заключване е леена под налягане чрез използване на полипласти Isoplast за допълнителна издръжливост, има отлична химическа и топлинна устойчивост и е невъзможна да корозира.

b) Заключващите релси съдържат до 8 катинара, а слотът отпред позволява да се поставят ключове, когато кутията е заключена .

в) Използвайте по едно заключване на всяка контролна точка на енергия и поставете ключовете в заключващото поле; след това всеки работник поставя своя кутия на кутията, за да предотврати достъпа .

г) Всеки служител запазва изключителен контрол, както се изисква от OSHA, като поставя собствената си ключалка върху заключващото поле, съдържащо ключовете на ключалките за работа

д) Докато всяко заключване на един работник остава на кутията за блокиране, ключовете на заключващите се задачи, съдържащи се вътре, не могат да бъдат достъпни .

 

Част №

описание

LK31

Размер: 180 mm (W) × 98 mm (H) × 120 mm (D)

1

LK31_02

Пример на Lockout tagout4

Случай 4

Описание на произшествието: машината за срязване на валцова мелница трябва да бъде ремонтирана. Преди пристигането на сервиза, операторът заключва източника на захранване на оборудването, закача личната ключалка и закачалка и след това напуска сервиза.

След като персоналът по поддръжката дойде сам в сервиза, те провериха Lockout татуировката на оператора, но не заключиха личните си ключалки, така че те влязоха в машината за поддръжка.

Когато операторът се върна, той видя само катинара и етикета си и стартира машината, мислейки, че няма никой друг наблизо. Бързо движещите се срязващи части могат да причинят сериозни наранявания на обслужващия персонал и да причинят смърт на място.

Причина за инцидент: не е имало предварителна комуникация между оператора и персонала по поддръжката, нито един от тях не е използвал контролния списък за проверка на Lockout; Персоналът по поддръжката сериозно наруши правилата за експлоатация по безопасност, не заключи собствените си брави и етикети и не каза на другите, че са в машината за поддръжка; Операторът го приема за даденост, че никой друг не е близо до устройството и го стартира, без да проверява машината.

Подобрение: стриктно следвайте процеса на заключване. Използвайте контролния списък за локализация; Когато няколко души работят едно и също оборудване заедно, всички трябва да блокират и да съобщят предварително процедурите за поддръжка и експлоатация. Уверете се, че никой не присъства преди да премахнете и стартирате устройството.


Hot Tags: Пластмасова кутия за висящо групово заключване с малка висяща група

Изпрати запитване