sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Стенна кутия за заключване на група

Стенна кутия за заключване на група

Част №: LK31 Монтирана кутия за групово заключване a) Монтираната на стена кутия за групово заключване е леена под налягане чрез използване на Isoplast полимери за допълнителна издръжливост, има отлична химическа и топлинна устойчивост и е невъзможна да корозира. b) Заключващите релси съдържат до 8 катинара, а слотът отпред позволява да се поставят ключове, когато кутията е заключена. в) Използвайте по едно заключване на всяка контролна точка на енергия и поставете клавишите в заключващото поле; след това всеки работник поставя своя кутия на кутията, за да предотврати достъпа.

Описание

Част №:   LK 31

Стенна кутия за заключване на група

а) Монтираната на стена кутия за групово заключване е леена под налягане чрез използване на полипласти Isoplast за допълнителна издръжливост, има отлична химическа и топлинна устойчивост и е невъзможна да корозира.

b) Заключващите релси съдържат до 8 катинара, а слотът отпред позволява да се поставят ключове, когато кутията е заключена .

в) Използвайте по едно заключване на всяка контролна точка на енергия и поставете клавишите в заключващото поле; след това всеки работник поставя своя кутия на кутията, за да предотврати достъпа .

d) Всеки служител запазва изключителен контрол, както се изисква от OSHA, като поставя собствената си ключалка върху заключващата кутия, съдържаща ключовете на ключалките за работа

д) Докато всяко заключване на един работник остава на кутията за блокиране, не могат да бъдат достъпни ключовете на заключващите се задачи, съдържащи се вътре .

 

Част №

описание

LK31

Размер: 180 mm (W) × 98 mm (H) × 120 mm (D)


LK31_02

Отстраняване на грешки и експлоатационна практика на електрическата програма за блокиране на блокиране3

Подробности за операцията по изолиране и изолация на електрическото оборудване по време на морския пуск

1. Когато електрически и други професионални специалисти на същото оборудване за отстраняване на грешки в електрическо оборудване, ако отстраняване на грешки в електрическо оборудване, поради необходимостта от отстраняване на грешки, оборудване в изолация, но отключване на грешки, ако има други специалисти трябва отново да изолирате оборудването, и след това уредете ключалките, които трябва да катинар, в същото време, друг професионален трябва да окачите професионалната изолация за заключване изолирано, в този момент не е необходимо да отваряте електрическата изолация.

2. Когато се добави новото чекмедже на контролера на електрическото оборудване и новото чекмедже на контролера на електрическото оборудване се промени, точката на изолация на новото оборудване трябва да бъде актуализирана. В същото време инженерът за отстраняване на грешки от екипа на проекта съставя нов лист за електрическа изолация, включително номера на етикета на MCC или превключвателния шкаф на новата точка на изолация, битовия номер на оборудването и името на оборудването.

3. В процеса на отстраняване на грешки в електрическото оборудване, ако изследователите за грешки установят, че електрическото оборудване не може да работи нормално, ако не изолацията може да доведе до опасни ситуации, в същото време може да се наложи да изчакате период от време, за да получите резервни части, тогава съответните електрически отстраняване на грешки, трябва да попълни изолиран единичен, главата също поиска, че платформата OIN мениджър на платформата с подписа на ръководството и надзора на колоната. Оригиналът е изложен от електроинженера от проектната група, а резервните части ще пристигнат. След като отстраняването на грешки приключи, персоналът за електрическа изолация ще освободи изолацията с изолационния лист.

4. Изолационни мерки за осветление, гнездо и други разпределителни кутии. По време на фазата на пускане в експлоатация на оборудването, докато най-малко 2 квалифицирани електрически служители работят по съответната линия, те ще отговарят за осветлението на място или разпределителната кутия без необходимост от електроизолационен лист. Като се има предвид, че може да има достъп до друго дълготрайно електрическо оборудване в разпределителната кутия за осветление или съответното оборудване ще бъде изолирано и деактивирано за дълго време, прекъсвачът в кутията за разпределение на осветлението ще бъде въведен в базата данни като точката на изолация и се използва само когато току-що добавеното оборудване е изолирано.

5. Система за комуникация и контрол на процесите на кутията за разпределение на мощността на UPS за всеки гнездо за предпазител по целия път е изолирана точка, отделна операция в UPS преди, по време и след отстраняване на грешката на целия синтез на веригата SiDou беше изтеглен и запазете, така че всеки да предостави предпазител за отстраняване на грешки от персонала, всички необходими персонали за отстраняване на грешки преди първоначално изолиран единичен за премахване.

6. За вътрешната страна на оригиналното изолирано единично устройство на платформата след отстраняване на грешки, все още в състояние на изолация, трябва да бъде в протокола за изолирана операционна книга като дългосрочна изолация, да се улесни унифицирано след елиминиране на отделянето, в същото време , за ново добавеното оборудване и тъй като няма нужда от резервни части за изолиране на оборудването за определен период от време, неговата изолация също трябва да бъде записана в книгата на страницата за дългосрочна изолация и оригиналът ще бъде изолиран, но конкретно запазена самостоятелно, за по-късна употреба.

7. След отстраняване на грешката всички документи без контактна изолация в оригиналния изолационен лист се прехвърлят на производствения персонал като дългосрочна изолация на оборудването, така че да могат да бъдат използвани в бъдеща работа.

8. Като оператор на електрическа изолация, основният принцип в практическата работа е да се извърши операция за намаляване на изолацията с оригинала, одобрен от компанията. В същото време е необходимо да бъдете гъвкави и да поддържате безпроблемния напредък на проекта, като същевременно гарантирате безопасност.


Hot Tags: Стенна кутия за заключване на група

Изпрати запитване