sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Преносима стоманена безопасност Loto Group Lockout Tagout Box

Преносима стоманена безопасност Loto Group Lockout Tagout Box

Част №: LK 02 P регулируема кутия за групово заключване a) Изработена от повърхностно високотемпературна пръскаща пластмасова стоманена плоча и найлонова дръжка от неръждаема стомана. б) Няколко души могат да заключат важните части едновременно, могат да поместят 1 3 катинара. в) Може да се използва като мини преносима кутия за заключване, може ...

Описание

Част №:   LK 02

P ortable Group Lock Box

а) Изработена от повърхностно високотемпературна пръскаща пластмасова стоманена плоча и найлонова дръжка от неръждаема стомана .

б) Няколко души могат да заключат важните части едновременно, могат да поместят 1 3 катинара.

в) Може да се използва като мини преносима кутия за заключване, може да побере няколко татуировки, hasp,   мини заключване и т.н.

г) Съобщението на етикета на английски език. Други езици могат да бъдат изработени по поръчка .

д) B ee кипна с ключалката на надзора.  

 

Част №

описание

LK 02

Размер:   230 mm (W) × 155 mm (H) × 90 mm (D)


1

Изисквания за управление

Изискване: преди ремонта на технологичното оборудване или електропровода, оторизираният оператор трябва да изключи превключвателя на електропровода и да го заключи с ключалка. Ако заключването не е възможно, трябва да се покаже на поддържаното оборудване, което да показва, че оборудването е в ремонт. Изключения: при контрола само на един източник на захранващ контакт не може да бъде заключен, но трябва да изпитва скръб; При отстраняване на грешки в поддръжката или оборудването, ако захранването е необходимо, то не може да бъде заключено, но трябва да бъде изброено, а на място да се следи пазител.

Ако е необходимо отделянето на частта за поддръжка от оборудването, връзката между частта за поддръжка и оборудването трябва да бъде прекъсната, като премахване на трансмисионния колан, верига, съединителен вал и други задвижващи устройства, които предават мощност.

Когато купувате ново оборудване, купувайте устройства, които могат да бъдат заключени.

Брави: ключалките за поддръжка включват катинар и пореста плоча за заключване. Катинарите и заключващите табели се съхраняват от лицензирани оператори. Заключването може да има само един ключ. Ако в проектирането на поддръжката има много персонал, трябва да се използват плочки с порести брави.

Ключалката трябва да бъде посочена едновременно, като предупреждава другия персонал да не сваля ключалката по желание.

Настройката за локализирано разпознаване може да бъде премахната само от потребителя на изходния код, а не от други.

Когато сменяте смени или персонал, заместващият персонал с права на изключване не трябва да използва оборудване и машини, които напускат персонала Lockout.

Когато няколко ключалки / маркери се използват едновременно на заключваща дъска, това показва, че на устройството работят няколко души. По това време персоналът, който завърши операцията предварително, не трябва да премахва други катинари без разрешение.

Когато външен доставчик работи на сайта на компанията и USES Lockout tagout, е строго забранено служителите да премахват ключалката без разрешение.


Hot Tags: Преносима стоманена безопасност Loto Group Lockout Tagout Box

Изпрати запитване