sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Универсална метална станция за управление на метални блокировки

Универсална метална станция за управление на метални блокировки

Част №: LK03 Заключваща станция за управление a) Изработена от повърхностно високотемпературна пръскаща пластмасова стоманена плоча. б) Има два регулируеми сепаратора, които могат лесно да разпределят пространства. в) Станцията е многофункционална за всички видове блокировки, особено за използване в отдела. г) фиксирайте с винтове. д) Може да бъде персонализиран направен безперспективен панел. Част № Описание LK03 360mm (W) × 450mm (H) × 155mm (D)

Описание

Част №:   LK 03

Станция за блокиране на управление

а) Изработена от повърхностно високотемпературна пръскаща пластмасова стоманена плоча.

б) Има два регулируеми сепаратора, които могат лесно да разпределят пространства.

в) Станцията е многофункционална за всички видове блокировки, особено за използване в отдела.

г) B e фиксиран с винтове.

д) Може да бъде персонализиран направен безперспективен панел.  

 

Част №

описание

LK03

Триста и шестдесет мм (W) х 450 mm (H) х 155 mm (D)

5

Програмата LOTO трябва да включва всички следните елементи:

Идентифициране на машини, оборудване, процеси или вериги;

Вид и размер на енергийния източник (380V мощност, 90 PSI налягане на газ);

Избройте всички необходими съоръжения за изолация на енергия;

Подробни процедури за постигане на нулево енергийно състояние (затварящи машини, енергийна изолация, обезопасяване и защита на машини, оборудване, процеси и вериги за контрол на опасната енергия; освобождаване на съхранена електрическа енергия, кинетична или потенциална енергия);

Изпълнете подробните стъпки на програмата на "тест" или "потвърдете", за да сте сигурни, че машината, оборудването, процесът и веригата са в напълно нулево енергийно състояние;

Подробни процедури за поставяне, премахване и прехвърляне на заключено или етикетирано оборудване и отговорностите на съответния персонал.

Редовна проверка

Процедурите за енергиен контрол се преразглеждат ежегодно и се сертифицират от координатора по безопасност и здраве и опазване на околната среда.

Процедурите за контрол на енергията (специфични за оборудването процедури за контрол на енергията) трябва да се проверяват за всяка машина или тип машина.

Инспекцията включва проверка на задълженията за заключване на всеки индивид, упълномощен да заключи машината или устройството.

Инспекторът трябва да бъде упълномощен да изпълнява процедурата за заключване, която се проверява. Инспекторът обаче не може да я прегледа по процедурата за заключване. Инспекторът обаче може да не преразглежда използването на заключващата програма.

Всички открити отклонения или недостатъци трябва да бъдат отстранени незабавно.


Hot Tags: универсални метални шкафове за управление на шкафове производители Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване