sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Loto Lock Out Tag Out Station

Loto Lock Out Tag Out Station

Част №: LS14 Комбинирана блокираща станция a) Изработена от инженерно пластмасов компютър. б) Това е едно парче дизайн, с капак, който да се заключи. c) Може да побере няколко катинара, hasp, tagout и mini lockout и т.н. d) Има заключващ се отвор за катинар за заключване, за да се ограничи достъпа до разрешен ...

Описание

Част №: LS14

Tag Комбинирана блокираща станция

a) Корпусът на станцията е направен от компютър, а дънната платка е от ABS.

b) Едно парче дизайн с капак за заключване.

c) Той съдържа катинари, хепи, татуировки и мини заключвания.

d) Заключващ се комбиниран отвор за катинар за заключване, за да се ограничи достъпа на оторизирани работници.

e) Общият размер: 520 mm (W) x631mm (H) x85mm (D)

Част №

описание

LS14

Може да побере редица маркери за блокиране.

1

Отговорности и пълномощия


1 всяка единица


Отговаря за управлението и поддръжката съгласно тази процедура.


Отдел за управление на QHSE


Отговаря за предоставянето на съвети, подкрепа и преглед.


Отговорен персонал в зоната на оборудването


Отговаря за информирането на персонала за точката на изолация на енергия и за осигуряване правилното заключване на персонала; Отговаря за изготвянето на план за енергийна изолация, отрязването на енергия и поддържането на безопасността на цялата зона на оборудването; Попълнете формуляра за енергийна карантина според действителната ситуация и рециклирайте табелата за заключване и окачване след операцията.


4 персонал


Следвайте правилните процедури за Lockout / Tagout, тест и отключване; Да има право да поиска проверка и проверка на изолационните точки и изолационни мерки и да добави необходимите мерки за изолация; Поставете ключалката и етикета в правилната позиция и запазете личната защита.

5 персонал за настойничество


Определени и разрешени от лицето, което отговаря за зоната на оборудването; Отговаря за мониторинга на прилагането на схемата за енергийна изолация; Отговаря за мониторинга на безопасността на зоната по време на процеса на изолация на енергията; Отговорен за проверката за безопасност на изолационното пространство на работното място и оборудването след изолация, докладва на лицето, което отговаря за зоната на оборудването, след като потвърди безопасността на работното място, контролира отстраняването и възстановяването на брави и етикети.

Специално проектиран в съответствие с вашите специални изисквания, нашата станция за лото изваждане, маркирана от един от професионалните производители и доставчици на продукти за заключване в Китай - LOCKEY. Заповядайте да продавате на едро персонализирано лото заключване на таг станция, произведена в Китай на евтина цена с нашата фабрика, а също така предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: loto заключване маркер производителите на станции Китай, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване