sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Заключване Tag Out Price Station

Заключване Tag Out Price Station

Част No: LS51-56 Lockout Станция а) Изработен от Chevron платка, PVC и алуминиева сплав. . б) Контурът на сянката е удобен за инвентаризация и съхранение. в) Сенките са индикатори за състоянието, ясно показващи коя част от оборудването се използва. г) Може да персонализирате дизайн и лого и т.н.

Описание

Част No: LS51-56

Станция за блокиране

а) Изработен от Chevron платка, PVC и алуминиева сплав. .

б) Контурът на сянката е удобен за инвентаризация и съхранение.

в) Сенките са индикатори за състоянието, ясно показващи коя част от оборудването се използва.

г) Може да персонализирате дизайн и лого и т.н.

Част No.

Описание

500 000 00

280 мм (W)*400mm (H)

500 000 00

360 мм (W)*540mm (H)

500 000 00

660 мм (W)*520mm (H)

500 000 00

800 мм (W)*650mm (H)

55 000 000

1220 мм (W)*800mm (H)

500 000 00

1220 мм (W)*800mm (H)

LS56-1

Стъпки за енергийна изолация

Предаване на работа:

1. Когато работата не е завършена по време на смяната, колективна ключалка, индивидуална ключалка и "Опасност! Етикетът "Без операция" не може да бъде докоснат. Наследникът трябва първо да заключи колективния блок с личната си ключалка, преди смяната да може да премахне личната си ключалка.

2. Когато лицето, което отговаря за експлоатацията на подчинения орган или лицето, което отговаря за мястото на строежа, поеме смяната, лицето, което отговаря за замяната, носи отговорност за блокирането. Текущите заключващи процедури следва да се проверяват и списъкът на изолирането на енергията да се проверява отново, когато смяната е приключила.


Други изисквания

1. Не заключвайте филтъра, когато почиствате екрана, и изпълнете картата за единична работа на процеса.

2.1.0MPa и под корекцията на отоплението, работните елементи за отстраняване на течове не могат да бъдат заключени, съответните процедури за проверка и поддръжка.

3. За блокиране на дренажа и водача на отводняване на опасната медийна система трябва да се използват слепи плочи, слепи фланец и проводници.

4. За тези, които засягат безопасността, нормалната работа, аварийното изхвърляне и други неподходящи водачи за отводняване, нагласете стенд-книжка, обесете стоп знак на клапана и добавете оловен уплътнителен уплътнител и провеждайте външно управление на течове в съответствие с правилника за управление на статично уплътняване на фирмата.

Други изисквания

Формиран документ:

1. Списък на изолиране на енергия на системата за обработка. Поделение за попечителство: териториална единица; Период на съхранение: 1 година.

2. Безопасна ключалка/заключване издаване/разписка книга. Поделение за попечителство: териториална единица; Период на съхранение: 1 година.

3. Сейф lock/lock заемник книга. Попечителство: Звено за издръжка: Период на попечителство от 1 година.

4. Колективна ключалка и подгответе касовата бележка за ключа за бременност. Попечителство: Звено за издръжка: Период на попечителство от 1 година.

5. Книга за управление на слепите. Попечителство: Звено за издръжка: Период на попечителство от 4 години.

6. Формуляр за подаване на заявление за блокиране на табелката за щорите. Попечителство: Звено за издръжка: Период на попечителство от 1 година.

7. Протокол за изпомпване и блокиране на дънната платка. Попечителство: Звено за издръжка: Период на попечителство от 1 година.

8. Blind фланеца книга Попечителство единица: Звено за зависимости: Период на попечителство от 4 години.

9. Регистър за блокиране на тел. Попечителство: Звено за издръжка: Период на попечителство от 4 години.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашата заключване етикет извън ценова станция, направена от един от професионалните производители и доставчици на продукти за блокиране в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да едро персонализирани заключване таг от цена станция, направена в Китай на евтина цена с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатна проба.
Hot Tags: заключване тага маркер цена станция, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, на едро, цена

Изпрати запитване