sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Комбинация 20 Lockout Lockout Station

Комбинация 20 Lockout Lockout Station

Част №: LS02 10-Lock Lockout Board Материалът на този master покрит катинар е издръжлив и здрав компютър. Той има цялостен дизайн, който е много удобен специално за ведомството. Максимума, който може да побере катинари за безопасност 20бр., 2 бр. Хепи за заключване и няколко маркера и кабелна връзка ....

Описание

Част №:   L S02

10-заключваща заключваща станция

а) Изработен от инженерно пластмасов компютър.

б) Това е дизайн от едно парче, с капак, който да се заключи. Може да побира катинари, hasp s, заключване   и т.н.

в) Има заключващ се комбиниран отвор за катинар за заключване за ограничаване на достъпа до упълномощени служители.

 

Част №

описание

LS01

406мм (W) х 315милиметра (H) х 65 мм (D)

LS0 2

558милиметър (W) х 393 мм (H) х 65 мм (D)

LS0 3

558милиметър (W) х 393 мм (H) х 65 мм (D)3

LTTLockout тест програма за тестване

1. Предназначение: да предпази служителите от нараняване от енергията, съхранявана в машината.

2. Обхват на приложение: той трябва да се свърже или да работи в близост до машината или оборудването със или съхранявана енергия.

3. Определение: захранването трябва да се заключи преди инсталиране / поддръжка / настройка / проверка / почистване на оборудването. Когато захранването не може да бъде заключено, закачалката трябва да се използва, за да покаже, че работата по поддръжката е в ход.

4. Заключване: служителите добавят инструменти като ключалки към машини или инструменти с енергия, така че да не могат да се активират небрежно.

5. Листинг: когато машината или инструментът не могат или не са подходящи за метод на „заключване“, окачете картата с опасно изображение или текстов знак до машината или инструмента с енергия, за да напомня на служителя за съответната опасност.

6. Окачено оборудване: оборудването е затворено за поддръжка, подобряване и други цели, такова оборудване трябва да бъде заключено и изброено в списъка.

Концесионери: група служители, които са правилно обучени и разбират правилното прилагане на LTT процедурите.

Засегнати служители: някои служители, които работят в близост до устройство, което ще изпълнява програма „LTT“, могат да бъдат засегнати от устройството, но те не са разпознати и им е разрешено да работят с програмата „LTT“.

Без енергийно състояние: енергията на състоянието, при която е освободена цялата съхранена енергия в дадена машина, включително електрическо заключване, механично заключване или закрепване и т.н.


Hot Tags: Комбинация 20 Lockout Lockout Station

Изпрати запитване