sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Индустриална гара за безопасност

Индустриална гара за безопасност

Част №: LK04 Заключваща станция за управление a) Изработена от повърхностна високотемпературна пръскаща пластмасова стоманена плоча. б) С 32 позиции на катинара, всяка позиция на катинара може да окачи 2 катинара или хепи. в) Размерът и спецификацията могат да бъдат персонализирани. "Три стъпки", за да направите ...

Описание

Част №:   LK04

Станция за блокиране на управление

а) Изработена от повърхностно високотемпературна пръскаща пластмасова стоманена плоча .

б) С 32 позиции на катинара, всяка позиция на катинара може да окачи 2 катинара или хепи.

в) Размерът и спецификацията могат да бъдат персонализирани.

 

Част №

описание

LK04

450мм (W) х 600 милиметра (H) х 85mm (D)

"Три стъпки", за да направим химическата изолация за поддръжка на химическата инсталация - подготовка

В последните години някои аварии като химически теч, пожар и експлозия, възникнали в химическите предприятия по време на основен ремонт или трансформация на проекти, си струва да се обмисли. Тези аварии често са свързани с неадекватно прилагане и управление на програми за изолация на енергия в химическите заводи.

Планът за химическа енергийна изолация (План за изолация на енергията, EIP) е обвинен в производството на всички опасни енергийни източници, като зона за поддръжка, за да се предотврати експлоатацията на машини или оборудване при производството на строителство, поддръжка, поддръжка, промяна на проекта може да причини лични наранявания или професионална болест по време на периодът на случайно предаване, старт или внезапно освобождаване на енергия изтичането на енергия, като пожар или експлозия. Обикновено източниците на енергия в химическите инсталации са електрическа енергия, химическа енергия, динамична енергия, лъчиста енергия, газова енергия, топлинна енергия, хидравлична енергия, потенциална енергия и така нататък. За всеки специфичен процес на ремонт или реконструкция на тръбопровод, оборудване или инструмент, разработете разумен и цялостен план за изолиране на енергия, който може ефективно да контролира потенциалното изпускане на потенциален опасен източник на енергия, да защити безопасността на собствеността на персонала и фирмата.

Направете добра работа на плана за изолиране на енергията, смята авторът, трябва да започнете от 3 етапа като подготовка, планиране, изпълнение.


Изпълнението

На този етап административният персонал на предприятието за производство на химически процеси изготвя план за енергийна изолация в съответствие със съдържанието и обхвата на поддръжката или експлоатацията на проекта. Персоналът в административната област трябва да премине обучението и изследването на процедурите за планиране на енергийна изолация и да бъде запознат с потока на процеса, точките на експлоатация на производството и други източници на енергия в тръбните тръбопроводи. Персоналът на зоната да изолира оборудването, тръбопроводите или инструментите, за да подготви планове за почистване, обработка на почистването. В зависимост от характеристиките, температурата, налягането и вредността на остатъчните материали и химикали в технологичното оборудване, планът за почистване трябва да опише и регламентира подробно безопасното прехвърляне, изтласкване и отводняване на остатъчните материали и плана за почистване. Планът за почистване трябва да бъде подробна стандартна оперативна процедура, включително подробни процедури, изисквания за безопасност и методи за проверка след почистване и стандарти за почистване на място на технологично оборудване и остатъци от тръбопроводи. Ако технологичната среда на технологичното оборудване и тръбопроводи е запалима, експлозивна, токсична и вредни химикали, почистеното технологично оборудване и тръбопроводи трябва да измери минималната граница на експлозивност и токсичността на остатъците чрез детектора LEL (Lower Limited LEL) и детектора PID VOC осигурете безопасна работа.

Разбира се, окончателният план за почистване трябва да бъде обсъден изцяло от областните оператори и одобрен от областните надзорни органи преди прилагането и прилагането им. Изпълнението на правилния план за почистване е ключов фактор за ефективното почистване на остатъчната енергия в технологичното оборудване и тръбопроводите в зоната на експлоатация, която може напълно или до голяма степен да почисти остатъчните технологични материали и химикали и да гарантира безопасността на зоната за основен ремонт.


Hot Tags: производители на индустриални системи за блокиране на безопасност Китай, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, евтини, цена, произведени в Китай, безплатна проба

Изпрати запитване