sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
64 Заключваща станция за управление на катинари

64 Заключваща станция за управление на катинари

Част №: LK04 Заключваща станция за управление a) Изработена от повърхностна високотемпературна пръскаща пластмасова стоманена плоча. б) С 32 позиции на катинара, всяка позиция на катинара може да окачи 2 катинара или хепи. в) Размерът и спецификацията могат да бъдат персонализирани. "Три стъпки", за да направите ...

Описание

Част №:   LK04

Станция за блокиране на управление

а) Изработена от повърхностно високотемпературна пръскаща пластмасова стоманена плоча .

б) С 32 позиции на катинара, всяка позиция на катинара може да окачи 2 катинара или хепи.

в) Размерът и спецификацията могат да бъдат персонализирани.

 

Част №

описание

LK04

450мм (W) х 600 милиметра (H) х 85mm (D)

Програма за енергийна изолация на химическата инсталация 1

Планът за изолиране на химическата енергия (Energy IsolationPlan, EIP) е обвинен, че произвежда всички опасни енергийни източници, като например зона за поддръжка, за да се предотврати производствената експлоатация, изграждане, поддръжка, поддръжка на машини или оборудване или преобразуване на проекта, по време на което може да причини лично нараняване или професионална болест случайно предаване, стартиране или внезапно освобождаване на енергия Изтичането на енергия, като пожар или експлозия.

Обикновено източниците на енергия в химическите инсталации са електрическа енергия, химическа енергия, динамична енергия, лъчиста енергия, газова енергия, топлинна енергия, хидравлична енергия, потенциална енергия и така нататък.

За всеки специфичен процес на ремонт или реконструкция на тръбопровод, оборудване или инструмент, разработете разумен и цялостен план за изолиране на енергия, който може ефективно да контролира потенциалното изпускане на потенциален опасен източник на енергия, да защити безопасността на собствеността на персонала и фирмата.

За да направим добър план за енергийна изолация, трябва да започнем от три етапа: подготовка, планиране и изпълнение.

Изпълнението

На този етап административният персонал на предприятието за производство на химически процеси изготвя план за енергийна изолация в съответствие със съдържанието и обхвата на поддръжката или експлоатацията на проекта. Персоналът в административната област трябва да премине обучението и изследването на процедурите за планиране на енергийна изолация и да бъде запознат с потока на процеса, точките на експлоатация на производството и други източници на енергия в тръбните тръбопроводи.

Персоналът на зоната да изолира оборудването, тръбопроводите или инструментите, за да подготви планове за почистване, обработка на почистването. В зависимост от характеристиките, температурата, налягането и вредността на остатъчните материали и химикали в технологичното оборудване, планът за почистване трябва да опише и регламентира подробно безопасното прехвърляне, изтласкване и отводняване на остатъчните материали и плана за почистване.

Планът за почистване трябва да бъде подробна стандартна оперативна процедура, включително специфичните процедури, изискванията за защита на безопасността и методите и стандартите за проверка след почистване при почистване на технологично оборудване и остатъчни материали от тръбопровода на място.

Ако технологичната среда на технологичното оборудване и тръбопроводи е запалима, експлозивна, токсична и вредни химикали, почистеното технологично оборудване и тръбопроводи трябва да измери минималната граница на експлозивност и токсичността на остатъците чрез детектора LEL (Lower Limited LEL) и детектора PID VOC осигурете безопасна работа.

Разбира се, окончателният план за почистване трябва да бъде обсъден изцяло от областните оператори и одобрен от областните надзорни органи преди прилагането и прилагането им.

Изпълнението на цялостен и разумен план за почистване е ключов фактор за ефективното почистване на остатъчната енергия в технологичното оборудване и тръбопроводите в зоната на експлоатация, която може напълно или в най-голяма степен да почисти остатъчните технологични материали и химикали и осигурете безопасността на зоната за основен ремонт.


Hot Tags: 64 Заключваща станция за управление на катинари

Изпрати запитване