sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Комплект за блокиране на маркери

Комплект за блокиране на маркери

Част No.: LG51 Комплект електрически блокиране а) Изработен от здрава водоустойчива найлонова тъкан. б) Ниско тегло и лесно носене или носене . в) Носене на всички подходящи обезопасени предпазни блокиращи устройства с малки размери.

Описание

Комплект за торбички за заключване на електротехник

Част No.: LG51

а) Изработен от издръжлив водоустойчив найлонов плат.

б) Ниско тегло и лесен за носене .

в) Носене на всички подходящи предпазни блокировка оборудване с малки размери.

Включително:

1. Блокиране чанта (LB51) 1PC;

2. Катинар за безопасност (P38S) 2БР;

3. Блокиране на маркер (LT03) 2PCS;

4. Заключване hasp (SH01) 2PCS;

5. Лента 2БРСЕРТИФИКАТ ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ

201812271427278040573_03

Изложба

Професионален производител на Lockout и Tagout

Всяка година ние участваме в много търговски изложения, като A + A вГермани, Intersec в Дубай, Безопасност в действие Сидни и Suntec Сингапур, и т.н. Добре дошли да ни посетите, ако сте там.


Относително погледнато, отрицателната информация за злополуките е по-лесна за запомняне и е по-вероятно да засегне решенията. Затова вместо да се научите как да успеете в изпълнението на проекта LOTO, по-добре е да помислите как да избегнете причините, които водят до провал на внедряването на LOTO и да избегнете попадането в "капана за безопасност". Избягването на "предпазния капан" изисква вземане на ключови оперативни решения.
Ключови решения за проекти ЛОТО 1


Основно решение за действие 1: едно лице, едно заключване — за да се избегне объркване сред операторите относно личната отговорност за прилагането на мерките за безопасност


Когато опасната енергия на оборудването или машината е заключена, опасният вид на обекта може да бъде определен като приемлив или с нисък риск от гледна точка на оценката на риска. Ключ или трябва да се върнете към "човек" в управлението на безопасността на ключовите фактори, като един вид инженерен контрол, което означава, ЧЕ LOTO административни мерки за управление на безопасността, решава дали тя изпълнява ключа за успеха или трябва да разчита на хора, ако една компания ще бъде на в началото на изпълнението на LOTO lock е равна на всички изисквания за LOTO , ЛОТО бавно ще бъде маргинализиран и като естеството на имуществото на големия виждате ключалката на вратата, ако можете, ако можете, докато някой е заключен, така че той може да бъде и начинаещ или спомагателни работа, така че, ЛОЛО мерките за безопасност за изпълнение на индивидуалната отговорност не може да бъде отразено в производството.


Веднъж, когато отидох на един фабричен одит намери главна поддръжка по време на машината за поддръжка не е завършил процедурата LOTO, той беше главата на окачена след ремонтни работи, обърнат към неговите помощни работници отиват да заключите, и помощните работници не знаят къде е ключалката, трябва да бъде окачен на контролния панел или електроразпределителна килия, тя е дълбоко загрижена. Това случвало ли ти се е?


Друг проблем е изборът на ключалки. Някои компании избират произволна серия от ключалки, за да подготвят LOTO. Може би ключалката е същата като ключалката на вратата или шкафчето на някой. Не е абсолютно възможно, но ще бъде голямо въздействие върху предприятието да обърне внимание на атмосферата на безопасно производство. ЛОТО е много професионално нещо. Ако очакваме хората да обърнат достатъчно внимание на професионализма на LOTO, ние се нуждаем от професионални ключалки, за да помогнем. Например, бравите, препоръчани от бившия президент на САЩ Барак Обама, са по-професионални по качеството на работата на LOTO от същите брави.

Специално проектиран според вашите специални изисквания, нашият kitout комплект блокиране, изработен от един от професионалните производители и доставчици на продукти за блокиране в Китай - LOCKEY. Вие сте добре дошли да едро персонализирани tagout комплект заключване, направени в Китай на евтина цена с нашата фабрика, и ние също предлагаме безплатната проба.
Hot Tags: Tagout комплект за блокиране, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, на едро, цена

Изпрати запитване